Ρωσικά ΜΜΕ : “Ο ΠΑΟΚ δίνει 4.000.000 ευρώ για τον Κβιρκβέλια”!

Απο sfina.gr: Ένα σενάριο που δεν φαίνεται να έχει και πολλές πιθανότητες "βγαίνει" από ρωσικά δημοσιεύματα, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα riafan.ru ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σόλομον Κβιρκβέλια.
Πηγή: sfina.gr
Ρωσικά ΜΜΕ : “Ο ΠΑΟΚ δίνει 4.000.000 ευρώ για τον Κβιρκβέλια”!

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που επικαλείται πηγές από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, αναφέρει πως ο Δικέφαλος μπορεί να αποκτήσει τον 27χρονο αμυντικό της Λοκομοτίβ Μόσχας, δίνοντας το ποσό των 4.000.000 ευρώ στην ρωσική ομάδα!

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει τον 27χρονο διεθνή Γεωργιανό αμυντικό από την 1η Ιουλίου δίνοντας την ρήτρα αποδέσμευσης του που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη και η οποία είναι περίπου 4.000.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο πρόθεση του Κβιρκβέλια είναι να αποχωρήσει από την Λοκομοτίβ, ωστόσο η προτεραιότητα του είναι να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Σόλομον Κβιρκβέλια παίζει στην Λοκομοτίβ Μόσχας από το καλοκαίρι του 2017, ερχόμενος από την Ρούμπιν Καζάν αντί του ποσού των 2.500.000 ευρώ και έκτοτε μετράει 94 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε 41 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ, ενώ την σεζόν 2017-18 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ρωσία, ενώ έχει κατακτήσει και δυο Κύπελλα με την Λοκομοτίβ.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει κλείσει τις θέσεις των στόπερ του (Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον και Μιχάι) είναι δύσκολο να θέλει και τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και προφανώς η αναφορά των Ρώσων έχει να κάνει με την περίοδο που το μέλλον του Φερνάντο Βαρέλα στην ομάδα ήταν αβέβαιο.

Διαβάστε ακόμη...