«Τιμή μου να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ»

Aπό acpaok.gr: Οι δηλώσεις του λίμπερο του Δικεφάλου, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: acpaok.gr
«Τιμή μου να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος αθλητής, ανέφερε:

"Ακόμη μια χρονιά συνεχίζω στον ΠΑΟΚ...είναι η τέταρτη συνεχόμενη. Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να βρίσκομαι σε αυτόν τον τόσο μεγάλο σύλλογο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, όλα αυτά τα χρόνια, από τη συνεργασία μου με τη διοίκηση και γενικότερα με όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους πλέον νιώθω σαν οικογένεια!

Είναι η 6η συνεχόμενη σεζόν που οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν ένα αξιόμαχο σύνολο, με πολύ βάθος σε όλες τις θέσεις, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη κορυφή της Ελλάδας και παράλληλα να έχει μια πολύ καλή παρουσία και στη Ευρώπη. Από την πλευρά μου, είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου και να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με το κ. Φιλίποφ. Ήδη, σε αυτό το μικρό διάστημα που υπήρξε στην ομάδα, βοήθησε αρκετά και άλλαξε πολλά πράγματα. Θεωρώ, πως τη νέα σεζόν, αυτό θα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Να δουλέψουμε σκληρά μαζί του, να βελτιωθούμε, να γίνουμε ομάδα και να κατακτήσουμε τους στόχους μας! Είναι ξεκάθαρο πλέον, για τον βολεϊκό ΠΑΟΚ, η επιστροφή στη κορυφή είναι μονόδρομος!"

Η αποχή από τους αγώνες, γενικά, είναι μεγάλη. Ανυπομονώ, λοιπόν, να επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να ζήσουμε πάλι αυτή την τρελή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας στο παλατάκι. Περιμένουμε δείξει για άλλη μια χρονιά τη στήριξή του, έτσι ακριβώς όπως κάνει όλα αυτά τα χρονιά...τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές μας!"

Διαβάστε ακόμη...