«Να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή!»

Από inpaok.com: Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι γι' άκόμα μία χρονιά ο Ντίμα Φιλίποφ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο και θα παραμείνει στο Παλατάκι με σκοπό να ξαναφέρει τον Δικέφαλο στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
«Να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή!»

Ο Έλληνας πασαδόρος, μίλησε στο INPAOK για την χρονιά που πέρασε και την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στην... ιδιαιτερότητα της παρουσίας του πατέρα του, Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο, ενώ έστειλε και το μήνυμά του ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανανέωσή του με τον Δικέφαλο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από την πλευρά της ομάδας, θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους τίτλους, και να ξαναφέρουμε τον Δικέφαλο στην κορυφή».

Για το γεγονός ότι ο πατέρας του είναι παράλληλα και προπονητής του:

«Στην αρχή τα πράγματα ήταν κάπως... περίεργα, για το πως θα το διαχειριστούμε, αλλά εγώ και ο κόουτς, ξέρουμε να διαχωρίζουμε το επαγγελματικό από το οικογενειακό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το σύνολο της ομάδας. Χάρηκα που θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όπως και όλη η οικογένειά μου».

Για την σεζόν που πέρασε με την κατάκτηση του κυπέλλου και τους χαμένους τελικούς:

«Θεωρώ ότι η χρονιά ήταν επιτυχημένη, παρά το γεγονός ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Είχαμε αρκετά προβλήματα και αλλαγές στην διάρκεια της χρονιάς, και φάνηκε ότι μας επηρέασε. Δώσαμε τα πάντα και κατακτήσαμε το κύπελλο, που είναι και αυτός ένας τίτλος! Στους τελικούς προσπαθήσαμε πολύ, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, και κέρδισε δίκαια».

Για τον ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας:

«Τη νέα σεζόν, πιστεύω ότι με σωστή οργάνωση και προετοιμασία, αλλά και με καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, ώστε να επιστρέψουμε και στα πρωταθλήματα».

Για τα μεγάλα παιχνίδια της Εθνικής με την Ρουμανία:

«Με την Εθνική υπάρχουν δύο στόχοι. Ο ένας, είναι ο τελικός του Silver European League όπου βρισκόμαστε, και ο άλλος, να ξαναπάμε στο EURO, και να δείξουμε ότι η Ελλάδα επέστρεψε!»

Κλείνοντας, ο Ντίμα Φιλίποφ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Σας περιμένουμε στο Παλατάκι, για να μας βοηθήσετε έτσι όπως μόνο εσείς ξέρετε. Εμείς δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ώστε να σας κάνουμε υπερήφανους!»

Διαβάστε ακόμη...