ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο (vids)

Από sportime.gr : Όπως έγραψε το Sportime.gr ο ΠΑΟΚ προχωρά για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο από την Κορίνθιανς και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις! Ο 22χρονος μέσος έχει μπει στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ αρκετό καιρό τώρα.
Πηγή: sportime.gr
ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο (vids)

Οι Θεσσαλονικείς έχουν πλήρη γνώση για τον παίκτη, καθώς τον παρακολουθούν καιρό και ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει. Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τον Αουγκούστο, από τα όσα έχουν δει στον ΠΑΟΚ. Είναι η καλή σκέψη που έχει στο παιχνίδι του, αλλά και η καλή τεχνική. Αγωνίζεται ως οργανωτής και δώσει το κάτι παραπάνω στη δημιουργία.

Ο μόνος ενδοιασμός που υπάρχει στην ομάδα, είναι το γεγονός πως ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν έχει παίξει, μέχρι τώρα, Ευρώπη. Και σίγουρα θα χρειαστεί κάποιον χρόνο προσαρμογής. Εν αντιθέσει με τον Ζαμπά, ο οποίος πριν έρθει στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, είχε αγωνιστεί έναν χρόνο στην Ευρώπη.

Αυτός είναι, λοιπόν, ο παίκτης που έχει «κλειδώσει» για τους Θεσσαλονικείς. Τον οποίο έχουν τσεκάρει και όπως φαίνεται γνωρίζουν καλά. Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής τη σεζόν αυτή, αγωνίστηκε ως δανεικός από την Κορίνθιανς στην Μπαΐα. Όπου είχε επτά συμμετοχές από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο και το τελευταίο του ματς ήταν με την Ιντερνασιονάλ, στις 13 Ιουνίου, στο οποίο μπήκε ως αλλαγή.

Δείτε βίντεο από τον παίκτη που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο «Δικέφαλος»…

Διαβάστε ακόμη...