Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης Λουτσέσκου – Μπράνκο

Από sfina.gr: Η εβδομάδα που αρχίζει είναι η πρώτη ουσιαστικά της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ και σταδιακά όλα τα μέλη της ομάδας επιστρέφουν στην βάση τους.
Πηγή: sfina.gr
Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης Λουτσέσκου – Μπράνκο

Αύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες του σχεδιάζοντας τις προπονήσεις μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στην Ολλανδία, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ρουμάνος κόουτς αναμένεται να έχει μια συζήτηση με τον Μάριο Μπράνκο και το κυριότερο θέμα είναι αυτό των μεταγραφών και της εξέλιξης των επαφών του αθλητικού διευθυντή στην Πορτογαλία (και όχι μόνο). Ο Μπράνκο δεν έχει έρθει με... άδεια χέρια και θα παρουσιάσει στον Λουτσέσκου το περιεχόμενο των πεπραγμένων του το διάστημα της παραμονής του, στην πατρίδα του.

Το μόνο σίγουρο σε ότι αφορά τις μεταγραφές των νταμπλούχων Ελλάδας είναι ότι η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα είναι «γεμάτη» με νέα, αφού έχουν αναλυθεί ενδελεχώς όλα τα δεδομένα των παικτών που απασχολούν και αναμένεται μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία να έχει τελειώσει το θέμα της ενίσχυσης τόσο στον άξονα, όσο και στα εξτρέμ.

Κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών αναμένεται να κλείσει θετικά η απόκτηση ενός ακόμα μέσου εκτός του Ίσμαελ Σίλβα, αλλά και ενός ακόμα πλάγιου μεσοεπιθετικού, ενώ Λουτσέσκου και Μπράνκο θα καταλήξουν και στην περίπτωση παίκτη που θα έρθει στον ΠΑΟΚ και θα αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί και ένας ακόμα επιθετικός που θα πλαισιώσει τους Τσούμπα Άκπομ και Κάρολ Σφιντέρσκι, στην άκρως απαιτητική σεζόν που έρχεται.

Στο τραπέζι της κουβέντας θα υπάρχει και το σημαντικό θέμα της εκκαθάρισης του ρόστερ και πιθανών πωλήσεων που ίσως να προκύψουν, ενώ ο Μπράνκο έχει στο μυαλό του και το μέλλον των δανεικών που επέστρεψαν και έχουν συμβόλαιο (Κάτσε, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μυστακίδης, Μουλέν).

Διαβάστε ακόμη...