ΠΑΟΚ: Περίεργη γκέλα Καραμάνου με χορηγίες

Απο basketplus.gr: Τα πρώτα επεισόδια του σίριαλ είχαν αρκετά αρνητικά στοιχεία. Καταγράφηκαν. Η συνέχεια; Διαφαίνεται προβληματική. Μένει να αποδειχθεί το αντίθετο και ο Γιώργος Καραμάνος, εφόσον τελικά αναλάβει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, να εξελιχθεί σε σωτήρα.
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ: Περίεργη γκέλα Καραμάνου με χορηγίες

Για την ώρα όμως... Τον όλο προβληματισμό ήρθε να μεγαλώσει ένα γεγονός που συνέβη τις προηγούμενες μέρες. Ο ενδιαφερόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησε με τον Κώστα Στύλα, πρώην υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΚΑΕ και του ζήτησε να παγώνει κάθε κουβέντα για χορηγίες, με την λογική οτι το κομμάτι αυτό το αναλαμβάνει ο ίδιος ο Καραμάνος, έχοντας σκοπό να φέρει τις δικές του.

Αδιανότητη κίνηση και για την οποία έχει ευθύνη και ο επίσημος ΠΑΟΚ. Πως είναι δυνατόν να κόβεις χορηγίες, ακυρώνοντας δουλειά και επαφές 8 χρόνων, πως είναι δυνατόν να αφήνεις ξεκρέμαστη την ΚΑΕ (οι επιχειρήσεις δεν γίνεται να χορεύουν στο ρυθμό κάθε παράγοντα), σε περίπτωση που ο ΑΣ ανάψει κόκκινο φως στον Καραμάνο, πως είναι δυνατόν να λες όχι σε σίγουρο χρήμα που μπορεί να σε βοηθήσει σε μια τόσο δύσκολη σεζόν που θα έχεις μπροστά σου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ότι αυτός ήταν και ένας λόγος της παραίτησης Στύλα είναι μάλλον δευτερεύον, αφού για να βρει αμέσως δουλειά, ήταν κάτι που φαίνεται ότι είχε αποφασίσει.

Στο μεταξύ στην προ ημερών συζήτηση στο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Χρήστος Καραμπέρης ενημέρωσε τον Μπάνε Πρέλεβιτς ότι δεν σκοπεύει να μείνει σε ΔΣ υπό την ηγεσία του Γιώργου Καραμάνου. Ίσως αυτό αλλάξει μετά από εντολή του ΑΣ-πληροφοφίες αναφέρουν οτι ζητήθηκε ήδη από τον κ. Καραμπέρη να αποτελέσει έναν από τους δύο εκπροσώπους του Ερασιτέχνη σε σχήμα με Καραμάνο-αλλά σε κάθε περίπτωση θα προηγηθεί κουβέντα με πολλά ντεσού και δεσμεύσεις.

Τέλος αύριο το απόγευμα θα γίνει νέα συγκέντρωση στο Παλατάκι, καθώς κλήθηκαν για ενημέρωση από τον Μπάνε Πρέλεβιτς οι βασικοί μέτοχοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι Γαλατσόπουλος, Βιολίδης, Αμοιρίδης... Ουσιαστικά θα συζητηθεί το πως θα κινηθεί ο Καραμάνος, αν αναλάβει, σε σχέση με τα χρέη, τα οποία βαρύνουν και τους μετόχους.

Διαβάστε ακόμη...