Μετάλλια για τα ΠΑΟΚτσάκια

Από inpaok.com:Σε πέντε αυξήθηκαν χθες (23/6) το βράδυ τα μετάλλια της Ελλάδας στο Μινσκ, όπου διεξάγονται οι 2οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες.
Πηγή: inpaok.com
Μετάλλια για τα ΠΑΟΚτσάκια

Μάλιστα τα δύο από αυτά τα έχουν κερδίσει τα ΠΑΟΚτσάκια, η Άννα Κορακάκη (σκοποβολή ασημένιο) και χάλκινο ο Κώστας Δουβαλίδης (110μ. με εμπόδια)!

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Αννα Κορακάκη στα 10μ αεροβόλο πιστόλι. Η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης μπήκε ως 8η στον τελικό, αλλά κατάφερε να ανεβάσει απόδοση και να φτάσει έως το αργυρό μετάλλιο.

Το χρυσό κατέκτησε η Σέρβα Αρούνοβιτς με 241.2 που αποτελεί ρεκόρ των Ευρωπαϊκών Αγώνων και ακολούθησε η Κορακάκη με 238,9. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βουλγάρα Μπονέβα με 218,1.

Η Άννα Κορακάκη, μετά το νέο μετάλλιο που κέρδισε, έγραψε στα social media: «Τα καταφέραμε!!! Ασημένιο μετάλλιο σήμερα για την Ελλάδα στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ!!! Πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Τάσο Κορακάκη που με «σώζει» στις πιο κρίσιμες στιγμές και χάρη σ’ εκείνον καταφέρνω αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο ακόμα και σε πολύ δύσκολες αγωνιστικά μέρες όπως η σημερινή. Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς μου stoiximan.gr, «Alpha Bank» & «Σουρωτή» που με επαγγελματισμό και ενδιαφέρον βρίσκονται διαρκώς δίπλα μου, καθώς και όοολους εσάς για την υποστήριξη και τα γεμάτα αγάπη μηνύματά σας!»

Μετά τις διακρίσεις των Αζωίδη (τζούντο, χάλκινο), της Α. Κορακάκη (σκοποβολή, ασημένιο) Καρακιζίδη (σάμπο, ασημένιο) ακολούθησε ο στίβος, με τον Κώστα Δουβαλίδη στα 110μ. με εμπόδια, με χρόνο 13.72, και τη Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 100μ., με 11.61, να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

«Δεν ήταν μία καλή κούρσα για μένα. Είχα αρκετά τεχνικά προβλήματα και έκανα ορισμένα λάθη. Είμαι ικανοποιημένος βέβαια από το μετάλλιό μου, όχι όμως και από την επίδοση», δήλωσε ο ΠΑΟΚτσής Έλληνας πρωταθλητής.

Διαβάστε ακόμη...