Κουλούρης: «Αισθάνομαι τυχερός που έχω για οικογένεια τον ΠΑΟΚ, σας ευχαριστώ» (pic)

Από sdna.gr: Λόγια καρδιάς από τον Ευθύμη Κουλούρη για την δική του... οικογένεια. Την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η νέα σελίδα στην καριέρα του και τα «ευχαριστώ».
Πηγή: sdna.gr
Κουλούρης: «Αισθάνομαι τυχερός που έχω για οικογένεια τον ΠΑΟΚ, σας ευχαριστώ» (pic)

Παίκτης της Τουλούζ είναι και επίσημα από χθες (22/6) ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος με ένα προσωπικό μήνυμα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Την δική του οικογένεια. Εκεί που μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Εκεί που μπήκαν οι βάσεις και του έδωσαν τα εφόδια για να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Όπως ο ίδιος σημείωσε, νιώθει τυχερός γιατί βρέθηκε σε αυτήν την οικογένεια και θα την έχει πάντα μαζί του. Τυχερός και ευγνώμων που του έδωσαν την κατάλληλη στιγμή την ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη και φυσικά τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Η οικογένεια είναι αυτή που σου δίνει τα εφόδια να γίνεις σωστός άνθρωπος και να βρεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Αισθάνομαι τυχερός που η δική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, την οποία θα έχω πάντα μαζί μου, είναι ο ΠΑΟΚ.

Με την υπομονή να μυήσει ένα νέο παιδί στα μυστικά του ποδοσφαίρου και την κατανόηση να το αφήσει την κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη και την αγάπη τους. Καλή συνέχεια φίλοι μου!».

'Αμεση ήταν και η απάντηση του Δικεφάλου στο μήνυμά του, ζητώντας από την Τουλούζ να προσέχει το δικό τους... παιδί δεδομένου πως του αξίζουν τα καλύτερα...

Διαβάστε ακόμη...