Σκάνδαλο με Ουάρντα στην Αίγυπτο

Από inpaok.com: Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αίγυπτο από την καταγγελία μοντέλου, που δέχθηκε παρενόχληση μέσα από τα Social Media, από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αιγύπτου.
Πηγή: inpaok.com
Σκάνδαλο με Ουάρντα στην Αίγυπτο

Ανάμεσά τους και ο Αμρ Ουάρντα, με τους ανθρώπους της αιγυπτικής ομοσπονδίας να σκέφτονται το ενδεχόμενο ακόμη και να τους αποβάλλουν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των «Φαραώ».

Συγκεκριμένα οι Αμρ Ουάρντα, Αχμέντ Χασάν (του ΟΣΦΠ) και οι Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς, Αϊμάν Ασράφ φέρεται να παρενόχλησαν μοντέλο μέσα από τα Social Media, με την είδηση να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα ΜΜΕ της Αιγύπτου.

Οι ιθύνοντες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αιγύπτου, δεν διέψευσαν το θέμα που έχει προκύψει, κάνοντας σκέψεις ακόμη και για αποβολή των τεσσάρων ποδοσφαιριστών από την Εθνική Ομάδα, που βρίσκεται εν μέσω του Κόπα Άφρικα.

«Τους ζήτησα να είναι συγκεντρωμένοι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν είναι θέμα ο σάλος που προκλήθηκε αλλά ο αντίκτυπος που έχει στην ομάδα. Και είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Αιγύπτου, Χαβιέ Αγκίρε.

Από την πλευρά του ο Αμρ Ουάρντα, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ και μένει να φανεί ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης που απασχολεί τα αιγυπτιακά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε ακόμη...