«Προσπαθούμε για Χατζηισαΐα, δεν προχώρησε του Καρέλη»

Από paok24.com: Άνοιξε τα χαρτιά του ο Έλληνας τεχνικός.
Πηγή: paok24.com
«Προσπαθούμε για Χατζηισαΐα, δεν προχώρησε του Καρέλη»

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε εδώ και λίγο διάστημα την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου και συνεχίζει να αναζητά παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου για τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην περίπτωση του Χαρίση, αλλά και άλλων παικτών του ΠΑΟΚ που απασχόλησαν τον Ατρόμητο και συγκεκριμένα των Χατζηισαΐα και Καρέλη.

Για τον Χαρίση σχολίασε:

«Το σημαντικό είναι ότι υπήρχε ταύτιση με τον κύριο Αγγελόπουλο για τον Χαρίση. Συζητώντας για τους παίκτες στην πρώτη μας συνάντηση, αμέσως συμφωνήσαμε στο όνομά του. Έχει χαρακτηριστικά που στους Έλληνες μέσους δεν μπορείς να βρεις εύκολα. Θα είναι μια ευκαιρία για τον Χάρη να παίξει σε μια ομάδα που τον εμπιστεύεται, τον στηρίζει και μέσα από την προσπάθεια να καταφέρει να σταθεροποιήσει τις εμφανίσεις του σε υψηλό επίπεδο. Λόγω ατυχιών έχασε την ευκαιρία στο παρελθόν, αλλά έχει χαρακτηριστικά που με σκληρή δουλειά και την ευκαιρία που θα πάρει σε αυτό το περιβάλλον θα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Έχει πολύ μέλλον μπροστά και θα μπορεί αν δώσει στην Εθνική χαρακτηριστικά που της λείπουν».

Σχετικά με την περίπτωση του Καρέλη είπε:

«Υπήρξαν συζητήσεις. Δεν προχώρησε. Θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρει μια ομάδα για να δείξει τον εαυτό του, γιατί χρειάζεται η Εθνική ομάδα τέτοιους παίκτες. Ήταν άτυχος όταν τραυματίστηκε στην Γκενκ. Ήταν σε πολύ κατάσταση και ο τραυματισμός τον έφερε πίσω. Τώρα είναι το πιο δύσκολο να βρει ομάδα για να κάνει επανεκκίνηση»

Για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα τόνισε:

«Παραμένει ανοιχτή η υπόθεση. Έχει αποδώσει αρκετά καλά, έχει δείξει ότι είναι καλό δίδυμο με τον Ρισβάνη. Ανήκει στον ΠΑΟΚ, προσπαθούμε. Νομίζω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο και το τι θέλει ο ίδιος».

Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως ο Ατρόμητος βρίσκεται κοντά στο να βρει τον αντικαταστάτη του Ευθύμη Κουλούρη, με τον Απόστολο Βέλλιο να είναι φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε ακόμη...