Η... sniper Χαντάβα και ο Μάσεκ που έπιασε δουλειά!

Από paok24.com: Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός της ομάδας, με τις διαπραγματεύσεις να κορυφώνονται με τις ξένες παίκτριες και τις ανακοινώσεις να αναμένονται στο προσεχές διάστημα.
Πηγή: paok24.com
Η... sniper Χαντάβα και ο Μάσεκ που έπιασε δουλειά!

Λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Μίχαλ Μάσεκ, ο Σλοβάκος τεχνικός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου μαζί με τη διοίκηση του τμήματος να «τρέξουν» τις συμφωνίες με τις Ελληνίδες και ξένες παίκτριες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν, στην οποία ο Δικέφαλος για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη οι: Χαντάβα, Κλέπκου (ακραίες), Μυρίδου (λίμπερο), Πολυνοπούλου, Κωνσταντινίδου, Καραφουλίδου (κεντρικές) και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει το ρόστερ, με τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να κορυφώνονται.

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στον Δικέφαλο είναι της πρώην πασαδόρου του Άρη, Βιβιάνε Πεσσόα, ωστόσο φυσικά και δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν οι «ασπρόμαυροι» για τη συγκεκριμένη θέση, την ώρα που αναζητούνται στην αγορά παίκτριες πρώτης γραμμής για τις θέσεις στο φιλέ και στα άκρα και ενδεχομένως στη διαγώνιο αναλόγως με το τι θα γίνει με την Ελένη Κιόση και την παραμονή της ή όχι στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Υπενθυμίζουμε πως οι ομάδες της Volleyleague γυναικών μπορούν να έχουν έως τρεις ξένες παίκτριες στη σύνθεση τους.

Στο μεταξύ, μπορεί να απομένουν περίπου δύο μήνες για την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων για τη νέα σεζόν, όμως η Εύα Χαντάβα φροντίζει να συνδυάσει τις διακοπές της με σκληρή δουλειά εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στο γυμναστήριο, προκειμένου να είναι πανέτοιμη και να βοηθήσει ξανά τον ΠΑΟΚ, όπως έκανε την περασμένη χρονιά που η ομάδα πήρε την άνοδο στη Volleyleague.

Η επίσημη σελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ στο Instagram «μοιράστηκε» ένα στιγμιότυπο από τις ατομικές προπονήσεις της Εύας Χαντάβα δίνοντας της μάλιστα το προσωνύμιο «The Sniper»!

 

Διαβάστε ακόμη...