Διακοπές τέλος, επιστροφή στην βάση

Από paok24.com: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για την έναρξη της νέας σεζόν με πρώτο στόχο να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.
Πηγή: paok24.com
Διακοπές τέλος, επιστροφή στην βάση

Η σεζόν που έμεινε στην ιστορία της ομάδας τελείωσε, με τον ΠΑΟΚ αήττητο πρωταθλητή και νταμπλούχο με τον τρίτο σερί τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Έτσι και το διήμερο 25-26 Ιουνίου, ο νέος ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ξεκινήσει για τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι στις διακοπές τους, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας, αλλά οι μέρες της ξεκούρασης και της χαλάρωσης είναι μετρημένες. Την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουνίου οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις της ομάδας για τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Το πρόγραμμα της ομάδας θα συνεχιστεί στην Θεσσαλονίκη μέχρι και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου που είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Ολλανδία και την Τετάρτη 3 Ιουλίου που είναι το πρώτο φιλικό της ομάδας με αντίπαλο την ΑΖ Αλκμάαρ.

Διαβάστε ακόμη...