Υπέγραψε στην Τουλούζ ο Κουλούρης!

Από sdna.gr: Ο Ευθύμης Κουλούρης θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Τουλούζ, με τον Ελληνα επιθετικό να υπογράφει στη Γαλλία το νέο του τετραετές συμβόλαιο με τους «βιολέ».
Πηγή: sdna.gr
Υπέγραψε στην Τουλούζ ο Κουλούρης!

Στη Ligue 1 και την Τουλούζ, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ευθύμης Κουλούρης που με τον τρόπο αυτό εξαργύρωσε την εξαιρετική περσινή του χρονιά στον Ατρόμητο που τον έφερε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 25 συνολικό γκολ (19 στο πρωτάθλημα).

Ο γαλλικός σύλλογος, εξ' αρχής έδειξε με κάθε τρόπο πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει τον Ελληνα στράικερ, κάτι που πλέον πήρε σάρκα και οστά μετά τις υπογραφές που έπεσαν στα συμβόλαια, κάτι που επιβεβαιώνει και δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας που εδρεύει στη γαλλική πόλη.

Για να επιτευχθεί η συμφωνία χρειάστηκε η Τουλούζ να καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις στον ΠΑΟΚ με τη «χρυσή τομή» να βρίσκεται τελικώς σε ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκ. ευρώ, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα deal που βγάζει κερδισμένες όλες τις πλευρές.

Ο Κουλούρης που από χθες πέταξε για τη Γαλλία, πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις.

Πλέον το μόνο που απομένει για να πάρει και επίσημη μορφή η μεταγραφή του είναι να ακολουθήσουν οι τυπικές ανακοινώσεις των δύο ομάδων...

Διαβάστε ακόμη...