«Ήθελε καιρό τον Μιχάι ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου στον Παναιτωλικό, Μπάμπης Μιχαηλίδης, μίλησε στον Arena FM 89.4, για την επικείμενη μεταγραφή του Ενέα Μιχάι στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Ήθελε καιρό τον Μιχάι ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, τον οποίο γνωρίσαμε στην ηλικία των 18 ετών. Ο Μάκης Χάβος τον πήρε από την Κ19 του Παναιτωλικού και τον ανέβασε να κάνει προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τον βάλει για πρώτη φορά, στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Προφανώς για να τον βάλεις στην Τούμπα να παίξει, κάτι βλέπεις στον ποδοσφαιριστή. Έπαιζε σε μια θέση όπου πληρούσε της προϋποθέσεις να το κάνει. Δούλευε πολύ, έδειχνε ότι θα έχει προοπτικές. Ο προπονητής πρέπει να παίρνει ρίσκο, και ο Μάκης Χάβος το κάνει αυτό, οπότε και δικαιώθηκε. Τα πήγε εξαιρετικά στα περισσότερα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε. Πρέπει να βελτιώσει πράγματα φυσικά, έχει κάνει έναν χιαστό κιόλας τη σεζόν 2016-2017, αλλά είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ τον παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή εδώ και χρόνια. Πριν δυο χρόνια μας είχαν ρωτήσει και πάλι για τον Μιχάι. Γνωρίζουν οι άνθρωποι τι θέλουν από έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, για να παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Μπορεί να είναι και ένα πλεονέκτημα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που θα παίζει δίπλα στον Βαρέλα ή τον Κρέσπο. Θα μπορεί να αναδειχθεί ακόμη πιο εύκολα. Δεν μπορεί να προβλέψει κανείς μέχρι που θα φτάσει το παιδί πάντως.

Έχει πράγματα να βελτιώσει, που έχουν να κάνουν με την συνεργασία. Θέλουν εμπειρία αυτά τα στοιχεία και αποκτιούνται με τα παιχνίδια. Μέσα από τις αδυναμίες του θα έχει την δυνατότητα να βελτιωθεί».

Διαβάστε ακόμη...