"O ΠΑΟΚ δείχνει πως θα είναι πολύ δυνατός τη νέα σεζόν"

Από paokday.gr: O παίκτης του βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Νικήτας Εφραιμίδης μίλησε στο PAOKDAY για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ενώ σχόλίασε την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο, τη νέα σεζόν αλλά και την Ευρώπη.
Πηγή: paokday.gr
"O ΠΑΟΚ δείχνει πως θα είναι πολύ δυνατός τη νέα σεζόν"

Aναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου:

Για την περσινή σεζόν: "Η περσινή σεζόν ήταν θετική για τον ΠΑΟΚ αλλά όχι ιδανική , κατακτήσαμε το κύπελλο κάνοντας καλές εμφανίσεις αλλά στους τελικούς του πρωταθλήματος δεν φάνηκε να έχουμε την ίδια ενέργεια για το κάτι παραπάνω."

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Η ανανέωση μου με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές για αυτό και επήλθε . Ικανοποίηση και χαρά είναι τα συναισθήματα μου γι αυτό το γεγονός."

Για τη νέα σεζόν:"Η ομάδα και φέτος όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ δυνατή. Ο κόσμος έχει συνηθίσει το τμήμα να φέρνει τίτλους και το ίδιο θα πράξουμε και φέτος , παράλληλα θα προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα για να φέρουμε κοντά μας ακόμα περισσότερους φιλάθλους."

Για την Ευρώπη: "Η Ευρώπη είναι πάντα ένα κίνητρο ισχυρό για όλους τους αθλητές.Για να γίνει το βήμα παραπέρα εκεί θα πρέπει να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να δούμε τους αντιπάλους μας . Όπως και να έχει στο γήπεδο θα βγάζουμε σε κάθε ματς την ψυχή μας για τη νίκη"

Διαβάστε ακόμη...