ΠΑΟΚ μεταγραφές 20/6: Θα πάει και για φορ!

Απο sportime.gr: Με την πιθανή απομάκρυνση του Νίκου Καρέλη και την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη στη γαλλική Τουλούζ, γίνεται αντιληπτή η ανάγκη του «Δικέφαλου του Βορρά» για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.
Πηγή: sportime.gr
ΠΑΟΚ μεταγραφές 20/6: Θα πάει και για φορ!

Και δεν είναι θέμα ποιότητας ή ποσότητας. Είναι θέμα και των δύο. Αφού στον ΠΑΟΚ δεν επιθυμούν να ξεκινήσουν τη σεζόν και κάτι να τους λείπει.

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει τους Κάρολ Σβιντέρσκι (προστέθηκε στο ρόστερ τον Ιανουάριο) και Τσούμπα Άκπομ (ήταν η αποκάλυψη της επικής σεζόν), αλλά σε ένα μεγάλο κομμάτι των γραφείων στην Μικράς Ασίας κυριαρχεί μία άλλη άποψη.

Άποψη ενίσχυσης, στοχευμένη και αποτελεσματική. Πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας ίσως να πρέπει να πάρουν έναν πιο έμπειρο επιθετικό από τους δύο που προαναφέραμε. Και να καλύψει με έναν στόχο δύο επιλογές: Και να διαθέτει μία παραπάνω λύση στη γραμμή κρούσης, αλλά και μία έτοιμη λύση, ικανή να προσφέρει εκεί που οι... πιτσιρικάδες θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

ΠΑΟΚ μεταγραφές 20/6

Έτσι λοιπόν αν υπερισχύσει αυτή η άποψη δεν αποκλείεται τελικά να αποφασισθεί να γίνει μία πιο μεγάλη επένδυση στην επίθεση και να πάνε οι «ασπρόμαυροι» σε κάτι δυνατό για τη θέση του φορ και όχι απλά σε έναν παίκτη που θα είναι αλλαγή του Πολωνού και του Άγγλου.

Διαβάστε ακόμη...