«Τρέχουν» για την επόμενη μέρα

Απο paok24.com: Οι πρώτες σκέψεις για τη νέα σεζόν
Πηγή: paok24.com
«Τρέχουν» για την επόμενη μέρα

«Αέρας» ανανέωσης στο ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο σχεδιασμός στο ανδρικό χάντμπολ του Δικεφάλου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Μέχρι στιγμής οι «ασπρόμαυροι» μετρούν δύο απώλειες βασικών παικτών, του Αραμπατζή που αποχώρησε για την ΑΕΚ και του Κοτανίδη που θα αγωνίζεται στην Ισπανία.

Στο επίκεντρο βρίσκεται το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, με τις πληροφορίες να συγκλίνουν πως ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θα αποτελέσει παρελθόν από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Δεν αποκλείεται, όπως συνέβη και στην περίπτωση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, η λύση να έρθει εκ των έσω, και τα ηνία να περάσουν στον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του, Αλέξη Παπαβασίλη.

Όπως επισημάναμε και τις προηγούμενες ημέρες μέσα από το PAOK24, στόχος των ανθρώπων του τμήματος είναι να διατηρήσουν έναν κορμό έμπειρων Ελλήνων παικτών από το ρόστερ των τελευταίων ετών και ο οποίος θα πλαισιωθεί από νεαρούς αθλητές από τα τμήματα υποδομής, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο για την απόκτηση ξένων παικτών, εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά.

Διαβάστε ακόμη...