Κάτι κινείται με Λάζαρο Παπαδόπουλο και ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Το ενδιαφέρον του βετεράνου μπασκετμπολίστα για την κατάσταση στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και οι επαφές που έχει κάνει μέχρι στιγμής.
Πηγή: sdna.gr
Κάτι κινείται με Λάζαρο Παπαδόπουλο και ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα του Γιώργου Καραμάνου να βρίσκεται στο προσκήνιο, για ενδεχόμενη αλλαγή σελίδας στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι το μοναδικό ενδιαφέρον.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, που τα τελευταία χρόνια, έχει ένα διαφορετικό τρόπο ενασχόλησης με το μπάσκετ, έχει «ψάξει» την κατάσταση στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, με απώτερο σκοπό να αλλάξει η κατάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «Λάζος» δεν είναι μόνος του σε ένα τέτοιο πιθανό εγχείρημα, έχοντας δίπλα του μια ομάδα ανθρώπων, στην περίπτωση που υπάρξουν οι προϋποθέσεις, για να ξεκινήσει ένα δικό του, διοικητικό σχήμα.

Όλο αυτό το διάστημα, το θέμα του Γιώργου Καραμάνου είναι αυτό που απασχολεί την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ωστόσο το ενδιαφέρον που εκφράζεται από πλευράς Λάζαρου Παπαδόπουλου, έχει βάση και μένει να φανεί αν μπορεί να προχωρήσει το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...