“Θέλει δύο παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ”

Από sfina.gr: Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Focus 103.6 fm» μίλησε ο Νίκος Καραγεωγίου για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
“Θέλει δύο παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ”

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις μεταγραφές: «Αν ο ΠΑΟΚ κρατήσει στο δυναμικό του το περσινό ρόστερ και ενισχυθεί με κινήσεις παικτών επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να μπει στους ομίλους και να έχει και τη νέα σεζόν μεγάλες επιτυχίες. Δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αρκεί να κρατήσει τους παίκτες που έπαιξαν και πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια»

Για Κάνιας και Σάχοφ:«Για μένα ο Κάνιας και ο Σάχοφ θα πρέπει να μείνουν, γιατί γνωρίζουν το περιβάλλον και τις συνθήκες στον ΠΑΟΚ, ξέρουν πως παίζει η ομάδα και αυτοί οι παίκτες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο και στη νέα σεζόν. Όμως, για να έχει βλέψεις ο ΠΑΟΚ για συμμετοχή σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται ορισμένους παίκτες υψηλού επιπέδου με μεταγραφή σε καίριες θέσεις της ομάδας.
Θέλει έναν πολύ καλό παίκτη στη θέση του Μαουρίσιο, γιατί δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Βέρνμπλουμ. Νομίζω, ότι είναι απαραίτητο να πάρει και έναν αριστερό μπακ μεγάλης κλάσης".

Για την θέση του αριστερού μπακ: "Ακόμα και ο Βιεϊρίνια που είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ είχε πολλά προβλήματα στους περσινούς αγώνες με την Μπενφίκα απέναντι στον Σάλβιο στα δεξιά, που πήρε μόνος του το παιχνίδι στη ρεβάνς της Τούμπας. Χρειάζεται ένας αριστερός μπακ καλύτερος και από τον Βιεϊρίνια, ο οποίος μπορεί να προωθηθεί στην επίθεση».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ φέτος να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί ως πρωταθλητής λογικά θα έχει ευνοϊκότερη κλήρωση από πέρυσι. Εάν εξαιρέσουμε τον Άγιαξ τις άλλες ομάδες που είναι πιθανοί αντίπαλοι μπορεί να τις περάσει».

Διαβάστε ακόμη...