ΠΑΟΚ μεταγραφές 19/6: Πάει για καλύτερο από τον Χόλτμπι!

Από sportime.gr: ΠΑΟΚ μεταγραφές 19/6: Ο Λιούις Χόλτμπι όπως ενημερώσαμε και νωρίτερα, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, με την περίπτωση του Γερμανού να εξετάζεται από τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Πηγή: sportime.gr
ΠΑΟΚ μεταγραφές 19/6: Πάει για καλύτερο από τον Χόλτμπι!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ρώτησαν ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά στοιχεία αλλά και όλα τα δεδομένα της περίπτωσής του, ώστε να έχουν έναν πλήρη φάκελο του παίκτη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime στην ομάδα εξετάζουν και άλλον παίκτη. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής που έχουν ψηλά στη λίστα τους είναι πολύ καλύτερη περίπτωση ενώ είναι και σε πολύ πιο καλή ηλικία.

Πέρυσι, άλλωστε αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Κι εκεί είχε 31 συμμετοχές 5 γκολ και 6 ασίστ με το Αμβούργο. Για τον Γερμανό που έμεινε ελέυθερος, επίσης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι Κάρντιφ, Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ και Σικάγο Φάιρ.

ΠΑΟΚ μεταγραφές 19/6: Μόνο αν δεν προχωρήσει

Αντίθετα, ο παίκτης με τον οποίο διαπραγματεύονται είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού. Αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ομάδα ενώ είναι και σε καλύτερη ηλικία.

Η περίπτωση του Χόλτμπι θα επανεξεταστεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μόνο αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη στις συζητήσεις που έχουν αρχίσει με τον πρώτο στόχο.

Διαβάστε ακόμη...