«Μεγάλη μου τιμή, ξεκάθαροι οι στόχοι»

Από paok24.com: Η χαρά του Έλληνα αθλητή για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο και η αναφορά στον... διπλό ρόλο.
Πηγή: paok24.com
«Μεγάλη μου τιμή, ξεκάθαροι οι στόχοι»

Σε μία ακόμη ανακοίνωση για το ρόστερ της νέας σεζόν προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που την Τρίτη γνωστοποίησε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Νικήτα Εφραιμίδη.

Όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24, ο Έλληνας αθλητής είχε έρθει σε συμφωνία με τον Δικέφαλο για να ανανεώσει τη συνεργασία τους και όπως φαίνεται τη νέα σεζόν θα αποκτήσει ρόλο ακραίου, μία θέση άλλωστε την οποία γνωρίζει επίσης καλά από το παρελθόν.

Ο ίδιος με ανάρτηση του στο Instagram δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο του ο Γιούρι Φιλίποφ και η διοίκηση της ομάδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ !! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας για να καλύψω πιθανώς ένα διττό ρόλο !! Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι... περιττό να αναφερθώ .

Καλό καλοκαίρι και... σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο από Σεπτέμβρη!»

Διαβάστε ακόμη...