ΠΑΟΚ: Οι επαφές με Λάζαρο Παπαδόπουλο για ΚΑΕ και η σχέση με οικογένεια Σαββίδη

Απο basketplus.gr: Το Basketplus.gr παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο μπασκετ του ΠΑΟΚ και δεν θα μπορούσε να μην αποτυπώσει ένα ενδιαφέρον που προέκυψε και είχε ως βασικό συνομιλητή τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ: Οι επαφές με Λάζαρο Παπαδόπουλο για ΚΑΕ και η σχέση με οικογένεια Σαββίδη

Ο βετεράνος καλοθοσφαιριστής που πέρασε με επιτυχία από το μπάσκετ του «Δικεφάλου» το τελευταίο διάστημα είχε μια σειρά από συζητήσεις σε φιλολογικό επίπεδο για την ΚΑΕ, τόσο με τον Μπάνε Πρέλεβιτς όσο και με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Η κατάσταση στην ΚΑΕ και επόμενη μέρα ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων και ένα παραπάνω που ο ίδιος ο Παπαδόπουλος έχει άριστες σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη και πιο συγκεκριμένα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Σαββίδη.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είχε κάνει μια σειρά από συζητήσεις με τους ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ το τελευταίο εξάμηνο με την λογική αν υπήρχε πρόσφορο έδαφος να υλοποιούνταν μια σκέψη για ενασχόληση του με το μπάσκετ.

Η σκέψη αυτή είχε λογική ότι εκτός από άφθαρτα πρόσωπα που θα έμπαιναν στην ΚΑΕ - παλιών αθλητών της ομάδας - θα δημιουργούνταν από την αρχή και ένα νέο project που θα είχε και την συμπαράσταση και της οικογένειας Σαββίδη.

Μέχρι πριν από ένα μήνα είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις και πάλι με σκοπό αν ήταν σε θέση ο Παπαδόπουλος να μπει μπροστά και να τρέξει το project της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό το εγχείρημα θα είχε να κάνει κυρίως με μια τελείως διαφορετική προσέγγιση από ότι την τελευταία διετία, αφού θα έπρεπε να δημιουργηθεί από την αρχή μια καινούργια ομάδα με βάση το ελληνικό στοιχείο.

Άλλωστε ο Παπαδόπουλος ήταν πάντοτε υπέρμαχος της δημιουργίας μιας ομάδας με «κορμό» Ελλήνων παικτών κάτι που είχε επιτυχία την περίοδο 2012-13 όταν ο μοναδικός ξένος του ΠΑΟΚ ήταν ο Ουίλιαμ Χάτσερ με χαμηλό μπατζετ και ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι συζητήσεις δεν σταμάτησαν, ωστόσο το ενδιαφέρον που προέκυψε από την πλευρά του φερόμενου επενδυτή Γιώργου Καραμάνου και τις επαφές με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, πέρασε σε δεύτερη μοίρα το φιλολογικό ενδιαφέρον του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Ωστόσο, μπορεί να μην προχώρησαν οι συζητήσεις, είναι όμως ένα ενδιαφέρον που ίσως απασχολήσει το μπασκετ του ΠΑΟΚ αν δεν υπάρξει συμφωνία με το νέο επενδυτή για την ΚΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...