Ο ιδιαίτερος αγώνα του Ενρίκε

Από inpaok.com: Ο Πέντρο Ενρίκε γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Σάντα Κρουζ ντο Σουλ της Βραζιλίας.
Πηγή: inpaok.com
Ο ιδιαίτερος αγώνα του Ενρίκε

Η ποδοσφαιρική του καριέρα τον έφερε στην Ευρώπη, αλλά ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες του και το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις στη Βραζιλία.

Έτσι στις 20 Ιουνίου θα συμμετέχει στον 2ο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που έχει σύνθημα το «Παίξε λίγο, βοήθησε πολύ».

Μάλιστα ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης, μαζί με τον Σάντρο Σοτίλι, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ομάδα της περιοχής.

Στο συγκεκριμένο φιλανθρωπικό παιχνίδι αναμένεται να βρεθούν και ορισμένα πολύ μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως Ντόουγκλας Κόστα της Γιουβέντους και ο Τιάγκο Βόλπι της Σάο Πάουλο.

Μάλιστα, για να καταφέρει κάποιος να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, όχι μόνο πρέπει να αγοράσει εισιτήριο, αλλά είναι υποχρεωμένος να δωρίσει ρούχα και να προσφέρει τρόφιμα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους που θα υπάρχουν στο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος, που θα μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο για να βοηθήσει κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη...