«Φοβήθηκε να παίξει ο Ολυμπιακός!»

Από inpaok.com: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στα πολωνικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα περσινά ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, εκεί που κλάπηκε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Φοβήθηκε να παίξει ο Ολυμπιακός!»

Μάλιστα, ο Σέρβος εξύμνησε τη Θεσσαλονίκη, ενώ τόνισε πως ο Δικέφαλος του έδωσε πολύ περισσότερα, από όσα πρόσφερε ο ίδιος στην ομάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Θεσσαλονίκη είπε:

«Αν και δεν είναι μια πρωτεύουσα όπως η Βαρσοβία, ωστόσο έχει ένα άλλο πλεονέκτημα επειδή βρίσκεται σε μια ωραία τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Το κλίμα είναι υπέροχο, οι άνθρωποι μια απόλαυση και η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Τα δυο χρόνια που πέρασα σε αυτή την πόλη ήταν πολύ σπουδαία για μένα».

Για τα περσινά ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και όσα έγιναν σε αυτά:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι από εκείνο με την ΑΕΚ, παίξαμε με τον Ολυμπιακό και ήμασταν στην πρώτη θέση. Όταν έγινε ότι έγινε, ένιωσα ότι οι αντίπαλοι μας, φοβήθηκαν να μας αντιμετωπίσουν. Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Με νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα ήμασταν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, πετύχαμε γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε! Όλοι ήταν εξαγριωμένοι και ο πρόεδρος της ομάδας μπήκε στο γήπεδο. Κανείς δεν κινδύνεψε! Το γεγονός διογκώθηκε από τα ΜΜΕ.

Για τους πανηγυρισμούς του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ όντας παίκτης της Αλ Ίτιχαντ είπε:

«Μπορεί να έφυγα από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, αλλά πήγα στην Θεσσαλονίκη και γιόρτασα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι πρώην συμπαίκτες μου με κάλεσαν και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε πάρα πολλά, αλλά εγώ δεν πρόσφερα στην ομάδα όσα αυτή σε μένα».

Για τη ζωή στη Σαουδική Αραβία απάντησε:

«Αρκετά καλά. Η χώρα έχει ένα κακό όνομα, επειδή στο διαδίκτυο για παράδειγμα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Ωστόσο είναι μια πολύ ανεπτυγμένη και πλούσια χώρα, έχει όλες τις μάρκες καταστημάτων ή εστιατορίων που θα βρείτε στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη ή άλλες πρωτεύουσες στην Ευρώπη. Το βιοτικό επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά υπάρχουν και εξαιρετικά περιοριστικοί κανόνες. Πριν πάει κάποιος εκεί θα πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό. Για παράδειγμα όταν παίξαμε στον τελικό Κυπέλλου στο ημίχρονο έγινε διακοπή 55 λεπτών αφού θέλαν να υποδεχθούν στον βασιλιά».

Διαβάστε ακόμη...