«Ο Λάμπρου θα είναι κομμάτι του μελλοντικού ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο ατζέντης του Λάζαρου Λάμπρου, Τάσος Παπαδόπουλος, μίλησε στoν ARENA FM 89.4, για την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις περιπτώσεις Μπίσεσβαρ και Ίνγκασον, μιας και είναι εκπρόσωπος τους επίσης.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Λάμπρου θα είναι κομμάτι του μελλοντικού ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Λάμπρου: «Ο Λάζαρος έπαιξε σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα πέρυσι, το οποίο ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του. Οι άνθρωποι της Φορτούνα τον εκτίμησαν από την αρχή, υπήρχε σεβασμός και γι΄αυτό τα κατάφερε πολύ καλά. Σκεφτήκαμε την ευκαιρία να αγωνιστεί δανεικός σε μια ομάδα για να γυρίσει πιο έτοιμος και να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα. Όλο το ρόστερ κρίνεται καθημερινά στον ΠΑΟΚ άλλωστε. Ο Λάμπρου είναι κομμάτι του μελλοντικού ΠΑΟΚ, αυτό μας έδωσαν να καταλάβουμε οι άνθρωποι της ομάδας, γι΄αυτό και συνεχίζουμε μαζί. Υπήρξαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν μετά τη σεζόν στη Φορτούνα, όμως θέλαμε να μιλήσουμε πρώτα με τον ΠΑΟΚ, και εφόσον υπήρξε συμφωνία, δεν υπήρχε πρόβλημα».

Για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Όταν ήρθαμε με τον Ντιέγκο στον ΠΑΟΚ, δεχθήκαμε μεγάλη αμφισβήτηση. Στην Ελλάδα έχουμε ένα κακό, ότι δεν περιμένουμε να δούμε για να πούμε. Με τον Μπίσεσβαρ συνέβη αυτό, αν ανατρέξουμε στα κείμενα των ημερών. Αυτά υπάρχουν όμως. Ο Ντιέγκο έδειξε πως τρία χρόνια τώρα, είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, εξαιρετικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Μιλάει μέσα στο γήπεδο, έχει δείξει πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα και με την ανανέωση έδειξε πόσο πολύ έχει συνδεθεί με τον οργανισμό ΠΑΟΚ».

Για τον Ίνγκασον: «Όταν έγινε η μεταγραφή του Ίνγκασον, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον Κρέσπο και τον Βαρέλα που είναι βασικοί. Ο Ίνγκασον κατά την άποψή μου, έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με τους άλλους αμυντικούς του ΠΑΟΚ όμως. Ακόμη, είναι 25 χρονών, ενώ Κρέσπο και Βαρέλα είναι στα 33. Θεωρώ ότι στο ευρωπαϊκό επίπεδο, ο Ίνγκασον θα χρειαστεί στον ΠΑΟΚ πολύ. Είναι εξαιρετικός παίκτης, είναι επαγγελματίας και επειδή ο ΠΑΟΚ παίζει στο κορυφαίο επίπεδο, ο Ίνγκασον δίνει το 100% για να κερδίσει θέση βασικού».

Διαβάστε ακόμη...