Ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό “μπαμ”

Απο sfina.gr: Η μοναδική μεταγραφή που έχει ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ, έως τώρα, είναι ο 26χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Ροντρίγκο Σοάρες, της Άβες. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει, ότι επικρατεί μεταγραφική στασιμότητα. Στη Τούμπα λένε, πως ακολουθεί διπλό μεταγραφικό «μπαμ», παικτών από το «πάνω ράφι», η απόκτηση των οποίων δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Πηγή: sfina.gr
Ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό “μπαμ”

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών υψηλού επιπέδου, μέχρι την πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά που θα γίνει στις 26 του μήνα στη Νέα Μεσημβρία.

Είναι γεγονός πως μέχρι πρότινος δεν υπήρχε βιασύνη για τις τελικές επιλογές. Πλέον, όμως, είναι απόφαση της διοίκησης να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες, αφού πλησιάζουμε στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει να είναι συμπληρωμένο το ρόστερ κατά τουλάχιστον 80% έως την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία και την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας την 1η Ιουλίου.

Παίκτες με αγορά από 3 έως 6 εκατ. ευρώ

Ο Μάριο Μπράνκο κινείται με πλήρη μυστικότητα στο μεταγραφικό πεδίο και σε συνεννόηση με την οικογένεια Σαββίδη έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τους επιλεγμένους στόχους. Οι επαφές του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν ούτε κατά την διάρκεια του τριημέρου, που πέρασε.

Ονόματα δεν διέρρευσαν, αλλά οι πληροφορίες μας, λένε, πως ο Δικέφαλος του Βορρά είναι κοντά στην απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρέμ μεγάλης κλάσης, που θα αλλάξουν την ποιότητα της ομάδας στη μεσοεπιθετική γραμμή, αναβαθμίζοντας και το επίπεδο του ρόστερ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ανάμεσα στις τελικές μεταγραφικές επιλογές υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες με ετήσιο κασέ τουλάχιστον ενός εκατ. ευρώ, αλλά και παίκτες με αγορά από μικρομεσαίες ομάδες της Ευρώπης, με αντίτιμο που ξεκινά από τα τρία ευρώ και φτάνει μέχρι και τα έξι εκατ. ευρώ!

Ασφάλεια στην άμυνα

Το βάρος των μεταγραφών έχει πέσει αποκλειστικά στην ενίσχυση της μεσαίας και επιθετικής γραμμής, αφού στην άμυνα υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ο Λουτσέσκου είναι πλήρως καλυμμένος με την παρουσία της σταθερής τριάδας Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, οι οποίοι αποτέλεσαν και τον ακρογωνιαίο λίγο των μεγάλων επιτυχιών του ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία.

Ο 50χρονος Ρουμάνος κόουτς θα περιμένει για να ολοκληρωθεί το παζλ οπωσδήποτε και την επιστροφή στην ενεργό δράση του αρχηγού Αντελίνο Βιεϊρίνια, στον οποίο αισθάνεται, ότι χρωστάει πολλά η ομάδα, ανεξάρτητα από το εάν γίνει τελικά μεταγραφή αριστερού μπακ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη...