Πίεση Καντουρί σε ΠΑΟΚ για Σταντάρ

Απο inpaok.com: Ένα νέο δημοσίευμα στο Βέλγιο αναφέρει ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί πιέζει τον ΠΑΟΚ να δεχθεί την πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για την παραχώρησή του.
Πηγή: inpaok.com
Πίεση Καντουρί σε ΠΑΟΚ για Σταντάρ

Το σάιτ «dhnet» έχει τίτλο στο άρθρο: «Ο Ελ Καντουρί πιέζει τον ΠΑΟΚ να αποδεχτεί την προσφορά της Σταντάρ» και μέσα σε αυτό σημειώνονται τα εξής:

«Ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα είναι η επόμενη ενίσχυση των Rouches; Αυτό είναι σε κάθε περίπτωση η επιθυμία της διοίκησης της ομάδας της Λιέγης, εδώ και αρκετές ημέρες κάνει ότι μπορεί για να επαναπατρίσει τον πρώην Διάβολο στη χώρα.

Σε ηλικία 28 ετών, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει συμβόλαιο άλλα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα. Ο ελληνικός σύλλογος είναι έτοιμος να τον παραχωρήσει, αλλά όχι σε οποιαδήποτε τιμή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η διοίκηση της ομάδας της Λιέγης έκανε προσφορά 1.000.000 ευρώ αλλά απορρίφθηκε από την ελληνική ομάδα που θα ήθελε περισσότερα χρήματα.

Από την πλευρά του, ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει στην ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ. Ο παίκτης που γεννήθηκε στις Βρυξέλλες πιέζει για να κάνει ο ΠΑΟΚ αποδεχτή την πρόταση της Σταντάρ Λιέγης...»

Διαβάστε ακόμη...