Παρουσία ΦΙΦΑ συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα

Aπό sdna.gr: Υψηλούς προσκεκλημένους θα έχει το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ που θα συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης (18/6), στις 15.00. Φούσεκ, Χούμπελ, Γεωργίου αναμένεται να μιλήσουν για τη βία και τον Περέιρα...
Πηγή: sdna.gr
Παρουσία ΦΙΦΑ συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα

Στα γραφεία του Συνεταιρισμού αναμένεται να βρεθούν εκ μέρους της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, ο υπερσύμβουλος Πετρ Φούσεκ και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Χούμπελ.

Στην ατζέντα θα είναι τα κρούσματα βίας στο πρόσφατο πρωτάθλημα και η ανανέωση της θητείας του Μέλο Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την οποία υπάρχουν αντιδράσεις από ομάδες. Η ΦΙΦΑ πάντως, έχει αποφασίσει να παραμείνει ο Πορτογάλος στο πόστο του και δεν δέχεται κουβέντα για τη μη ανανέωση του συμβολαίου (που θα τεθεί επί τάπητος στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Τετάρτη (19/6).

Στο συμβούλιο της Λίγκας, αναμένεται ακόμη, να αποφασιστεί πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος η σέντρα στο οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 24 Αυγούστου.

Nova και ΕΡΤ που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των περισσότερων ομάδων, επιθυμούν η κλήρωση να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου για να κανονίσουν το πρόγραμμα τους.

Είναι πολύ πιθανό τέλος, να οριστικοποιηθεί ότι τη νέα χρονιά, θα υποβιβαστεί απευθείας μία ομάδα, και η ομάδα που θα τερματίσει στην 7η θέση στα πλέι άουτ θα δώσει μπαράζ με τον δεύτερο της νεοσύστατης Super League 2 για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Εφόσον προκύψει διαφωνία συγκεκριμένο θέμα με την Ένωση Β' Εθνικής που Θα διοργανώσει τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, τότε τη λύση αναμένεται να δώσει, όπως και πέρσι, το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμη...