Στο αέρα τα νέα διαρκείας!

Από inpaok.com: Από σήμερα (18/6) στις 9:00 ξεκινάει η διάθεση των νέων διαρκείας του ΠΑΟΚ, με την πρώτη περίοδο να αφορά μόνο τις ανανεώσεις (έως 19 Ιουλίου) και μάλιστα έως τις 30 Ιουνίου μόνο μέσω ίντερνετ.
Πηγή: inpaok.com
Στο αέρα τα νέα διαρκείας!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα μπει ταβάνι πωλήσεων, έτσι ώστε να υπάρχουν πάντα κάποια διαθέσιμα εισιτήρια για όλους τους αγώνες. Το sold out σε αυτή τη φάση έχει οριστεί στις 22.000 διαρκείας...

Στις νέες τιμές υπάρχει μια κλιμακωτή οικονομική αύξηση σε μια προσπάθεια εξορθολογισμού της οικονομικής πολιτικής, δεδομένου ότι την περασμένη σεζόν η ΠΑΕ είχε εφαρμόσει πολύ μειωμένες τιμές (τις πιο φτηνές απ' όλους) θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποζημιώσει και να δείξει τη στήριξη της σε όσους είχαν διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 και έχασαν 10 ματς λόγω τιμωριών.

Από εκεί και πέρα οι αυξήσεις οφείλονται και στο γεγονός ότι από φέτος διαφοροποιείται και το σύστημα της Super League με την προσθήκη και Play-offs, κάτι που σημαίνει περισσότερα ματς (26+10) και περισσότερα ντέρμπι σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν.

Επίσης φέτος όλοι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι φέτος η ομάδα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, κάτι που έχει συνυπολογίσει στις τιμές, αφού τα νέα διαρκείας περιλαμβάνουν:

*Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος Super League.
*Όλους τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου.
*Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.
*Όλους τους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες UEFA
*Όλους τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Champions League ή UEFA Europa League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας μας.
*Όλους τους εντός έδρας αγώνες Play Οffs.

Σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η προσπάθεια για τη διατήρηση της κορυφής στις εγχώριες διοργανώσεις και την επίτευξη της πρόκλησης των ομίλων του Champions League ξεκινά από την κερκίδα και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας. Από τα εισιτήρια διαρκείας.

Την Τρίτη (18.06) έφτασε η στιγμή να κρατήσετε τη δική σας θέση στο «σπίτι» μας και ν' αποτελέσετε ενεργό μέλος του ΠΑΟΚ σ' ένα νέο γοητευτικό ταξίδι, τη σεζόν 2019-20. Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου που περιλαμβάνουν τα προκριματικά και τη φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όλους τους αγώνες σε Super League, Play Offs, Κύπελλο Ελλάδας ξεκινά αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.paokfc.gr.

Η αναβαθμισμένη κι απλοποιημένη διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας μέσω διαδικτύου δίνει την ευκαιρία στους φίλους του ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτούν και τις ειδικές προνομιακές τιμές web που θα ισχύουν αυτό το καλοκαίρι. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από το γήπεδο της Τούμπας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (01.07).

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

1η περίοδος (18.06 ως 19.07)

Στην πρώτη περίοδο ως τις 19.07 μόνο οι κάτοχοι της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και δεν θα πωλούνται νέα εισιτήρια διαρκείας. Από τις 22.07 όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο.

2η περίοδος (22.07 ως 02.08)

Από τις 22.07.2019 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Θύρα Ανανέωση Web Νέο Web*
1 €650* €730
2-3 €450* €500
4-4Α €130* €145
5-6 €310* €330
7 €150* €170
VIP €2000* €2200

Διαβάστε ακόμη...