Τι συμβαίνει με τον Ελ Καντουρί

Από thessports.gr: Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ελ Καντουρί, που περιμένει να... ενδώσει ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης.
Πηγή: thessports.gr
Τι συμβαίνει με τον Ελ Καντουρί

Ο Μαροκινός έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα φύγει από τον ΠΑΟΚ και περιμένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο ομάδων.

Το πρόβλημα για την ώρα, είναι πως η Σταντάρ Λιέγης πρόσφερε στον ΠΑΟΚ 800.000 ευρώ, ενώ ο Δικέφαλος ζητά τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, που είναι 1.000.000 ευρώ.

Αυτό έχει προκαλέσει έναν εκνευρισμό στον Ελ Καντουρί, που βλέπει να κινδυνεύει η μεταγραφή του για 200.000 ευρώ.

Ο ίδιος μπορεί να θεωρεί ότι κινδυνεύει η μεταγραφή επειδή ο ΠΑΟΚ ζητά 200.000 περισσότερο, κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι η μεταγραφή κινδυνεύει επειδή η Σταντάρ δίνει 200.000 ευρώ λιγότερα.

Ο Μαροκινός έχει συμφωνήσει με τους Βέλγους σε τριετές συμβόλαιο με περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο και αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι αφενός θέλουν τον παίκτη κι αφετέρου δεν ολοκληρώνουν τη μεταγραφή για 200.000 ευρώ.

Ο Ελ Καντουρί από την πλευρά του θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να αποδεχτεί την πρόταση της Σταντάρ και να μην επιμένει στη ρήτρα, αλλά όπως είναι λογικό, σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, η κάθε πλευρά κοιτά το συμφέρον της

Διαβάστε ακόμη...