Αναμενόμενο... φρένο από τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Πέρσι απλά ψιθυριζόταν, όταν τα εισιτήρια διαρκείας άρχισαν να φεύγουν με... τρελούς ρυθμούς. Φέτος το «ταβάνι» των νταμπλούχων έγινε γνωστό από την αρχή.
Πηγή: sdna.gr
Αναμενόμενο... φρένο από τον ΠΑΟΚ

Λίγο πριν ανοίξει και επίσημα η περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, ο ΠΑΟΚ όρισε ως... πλαφόν τις 22.000 κάρτες. Κάτι που φρόντισαν να κάνουν σαφές από νωρίς προκειμένου να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και μεσούσης της σεζόν.

Μια ενέργεια που δείχνει ξεκάθαρα πως στις τάξεις του Δικεφάλου έχουν αντιληφθεί πως... τρώγοντας έρχεται η όρεξη δεδομένης της διάθεσης που υπάρχει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του νταμπλ.

Σε απλή μετάφραση, 1.878 μόλις παραπάνω εισιτήρια διαρκείας θα είναι διαθέσιμα από το «φρένο» που μπήκε αναγκαστικά πέρσι...

Ένα χρόνο πριν, οι επιτελείς του Δικεφάλου είδαν τους «ασπρόμαυρους» να συσπειρώνονται σε απόλυτο βαθμό και να σπεύδουν για εισιτήρια διαρκείας, θέλοντας έτσι να δείξουν έμπρακτα την στήριξή τους στο σύνολο του Λουτσέσκου μετά τα όσα είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με φέτος, όμως, ουδέποτε μίλησαν ανοιχτά για «ταβάνι» στα διαρκείας, παρά μόνο άρχισε να ψιθυρίζεται ως σκέψη λίγο μετά την διάθεσή τους. Όταν και αντιλήφθηκαν πως τα διαρκείας φεύγουν με τρελούς... ρυθμούς, αρκετές ημέρες πριν ολοκληρωθεί η περίοδος παραλαβής τους, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Με δεδομένο -λοιπόν- πως ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» πέρσι νούμερο ρεκόρ (20.122) επί θητείας Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του Δικεφάλου, του πήχη που έχει ανέβει συνειδητά τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο και της επιθυμίας να επιτευχθεί το στοίχημα της εισόδου στους ομίλους του Champions League, οι νταμπλούχοι Ελλάδος φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν από νωρίς πως υπάρχει πλαφόν και θα τηρηθεί.

Νούμερο που φαντάζει απόλυτα εφικτό επί εποχής Σαββίδη στον ΠΑΟΚ παρά την κλιμακωτή οικονομική αύξηση που παρατηρήθηκε συγκριτικά με πέρσι και για την οποία υπάρχει εξήγηση...

Θυμηθείτε πως κυμάνθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας ανά σεζόν επί Ιβάν Σαββίδη:

 

Σεζόν
 

Διαρκείας2013-1412.8202014-158.2192015-169.1032016-1712.1032017-1811.3962018-1920.122

 

Διαβάστε ακόμη...