Η «χρυσή φουρνιά» του ’99

Από thessports.gr: Πρόσφατα, ο Γιώργος Τζοβάρας αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την σλοβάκικη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την οποία ελπίζει να καθιερωθεί και να πάρει εμπειρίες.
Πηγή: thessports.gr
Η «χρυσή φουρνιά» του ’99

Φυσικά, για ένα παιδί που μετράει 19 χρόνια ζωής, είναι σημαντικό βήμα η μεταπήδησή του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Η «χρυσή φουρνιά»

Η Κ19 του ΠΑΟΚ, είναι η καλύτερη αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, χωρίς καμία αμφιβολία. Κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα, έχοντας στον πάγκο τον Πάμπλο Γκαρσία και απαρτίζεται από παιδιά με ταλέντο, που ωστόσο πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα.

Ήδη ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αρκετούς παίκτες της Κ19 σημειωμένους στο μπλοκάκι του και πολύ πιθανόν κάποιοι να ταξιδέψουν μαζί με την πρώτη ομάδα στην Ολλανδία, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία και να αξιολογηθούν.

Μάλιστα, ήδη αρκετοί ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον δανεισμό παικτών της Κ19 που φέτος ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους.

«Απεσταλμένοι» στο εξωτερικό

Τι και αν είναι μόλις 19 ετών, ήδη δύο παιδιά απ' τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού.

Την αρχή έκανε πέρσι ο Κώστας Δημητρίου, ο οποίος είχε κάνει προετοιμασία μαζί με την ομάδα το καλοκαίρι του 2017 και το 2018 μεταπήδησε στην Βασιλεία, με την οποία ακόμη όμως δεν κατάφερε να μετρήσει επαγγελματική συμμετοχή.

Φέτος, την συνέχεια έδωσε ο Γιώργος Τζοβάρας και η μεταγραφή του στην Σλοβακία, δηλώνοντας πως στο μέλλον θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ και να αγωνιστεί ξανά με τα ασπρόμαυρα.

Καταλήγοντας λοιπόν παρατηρούμε, πως ο σύλλογος έχει πολλά ακατέργαστα «διαμάντια» τα οποία αν «σφυρηλατηθούν» κατάλληλα θα δημιουργήσουν μια «χρυσή εποχή»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...