Θέλει Κουλούρη η Τουλούζ!

Απο sdna.gr: Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την αγορά του Ευθύμη Κουλούρη είναι η γαλλική Τουλούζ που έχει στο στόχαστρο της τον Έλληνα επιθετικό.
Πηγή: sdna.gr
Θέλει Κουλούρη η Τουλούζ!

Ιδιαίτερα «καυτό» θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Ευθύμη Κουλούρη μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο.

Καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν, υπήρχαν αρκετές «σειρήνες» στα αυτιά του από ομάδες του εξωτερικού ενώ και ο Έλληνας επιθετικός δεν μοιάζει... ασυγκίνητος από την συγκεκριμένη προοπτική.

Στο... κόλπο απόκτησης του Κουλούρη φαίνεται πως μπαίνει για τα καλά και η Τουλούζ, με τις επιτελείς της ομάδας να έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον 23χρονο φορ προκειμένου να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα γύρω από την υπόθεσή του. Οι Γάλλοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Κουλούρη, με την πρόκληση του γαλλικού πρωταθλήματος να μοιάζει άκρως ελκυστική για εκείνον...

Στην παρούσα φάση όμως, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα εξετάσει όλες τις υπάρχουσες επιλογές που έχει στα χέρια του προκειμένου να πάρει την καλύτερη απόφαση για την καριέρα του ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις επαφές των ενδιαφερόμενων με τον ΠΑΟΚ και από το πως θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις..

Διαβάστε ακόμη...