Ατρόμητος καλεί Μυστακίδη!

Απο paokday.gr: Τον 24χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ θέλει ο Γιάννης Αναστασίου στην ομάδα του Περιστερίου.
Πηγή: paokday.gr
Ατρόμητος καλεί Μυστακίδη!

Τίτλοι τέλους για τον Γιάννη Μυστακίδη στην Γκόρνικ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει στην πολωνική ομάδα, από την στιγμή που δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του από τον ΠΑΟΚ και καλείται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Να θυμίσουμε πως πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, για να αποχωρήσει τον Φεβρουαρίου και να πάει εκ νέου δανεικός στην Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Στην Πολωνία αγωνίστηκε σε δέκα ματς, μοιράζοντας μία ασίστ, με την Γκόρνικ εσχάτως να τον ευχαριστεί για την προσφορά του και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Όχι πάντως πως ο Μυστακίδης επιστρέφει για να μείνει στον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο το «αγκάθι» στην προκειμένη περίπτωση για τους Θεσσαλονικείς, έχει να κάνει με το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να φύγει εκ νέου δανεικός και η πρόωρη λύση του συμβολαίου του φαντάζει ως η επικρατέστερη προοπτική – λύση. Από την στιγμή που ο Μυστακίδης μείνει ελεύθερος απ΄τον ΠΑΟΚ, να περιμένετε πως σουπερλιγκάτες ομάδες θα δείξουν ενδιαφέρον για την μεταξύ τους συνεργασία. Και μία εξ αυτών, θα είναι ο Ατρόμητος.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αναστασίου διατηρεί θετικό report για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης, έχει ήδη ενημερώσει το δίδυμο Σπανού – Αγγελόπουλου για τον Μυστακίδη και την επιθυμία του να ενταχθεί στο ρόστερ του Ατρόμητου.

marca-sl.gr

Διαβάστε ακόμη...