Ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς!

Από inpaok.com:Με μοναδικό στόχο το νταμπλ έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και το φετινό καλοκαίρι ο Δικέφαλος, που έχει συμφωνήσει ήδη με αρκετά αξιόλογους αθλητές, ενώ εχτές (12/6) ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση του Γιούρι Φιλίποφ, που θα κάτσει γι’ακόμα μία χρονιά στον πάγκο του PAOK Sports Arena.
Πηγή: inpaok.com
Ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς!

Σήμερα ανακοινώθηκε ο Στίβεν Μάρσαλ (δείτε εδώ), ενώ έχει κλείσει και ο Γιώργος Στεφάνου (απομένουν μόνο οι τελικές του υπογραφές) με τους οποίους «θωρακίζεται» η πίσω ζώνη, που ήταν το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν. Κάτοικος Πυλαίας θα είναι και ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης, που επέστρεψε στον Κυπελλούχο, και αναμένεται να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στις θέσεις των κεντρικών.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, ο Δικέφαλος θέλει να κρατήσει σχεδόν όλους τους Έλληνες παίκτες, καθώς ο Γιούρι Φιλίποφ έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους γηγενείς αθλητές. Το μόνο ερωτηματικό είναι ο Κώστας Καπετανίδης, που αναμένεται να δοθεί δανεικός, ενώ η έκπληξη είναι του Νικήτα Εφραιμίδη, που από λίμπερο θα μεταφερθεί στις θέσεις των ακραίων.

Στις υπόλοιπες μεταγραφές, ο Σωτήρης Σωτηρίου έχει «κλείσει» εδώ και καιρό, και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τους ιθύνοντες του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ, ενώ απομένει μία ακόμα θέση στα άκρα, που θα είναι ενός ξένου παίκτη, πιθανότατα Ρώσου, ο οποίος θα αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, και θα τον θέσει σε ρόλο φαβορί για τη νέα χρονιά!

Στη θέση του διαγωνίου, που είναι και η πιο σημαντική, παίζει και πάλι το όνομα του Νιλς Κλάπβαϊκ, που αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, θα ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν ένας από τους διακριθέντες της περασμένης χρονιάς. Στους κεντρικούς, ο Δικέφαλος «σκανάρει» την αγορά για τον αντί-Όκολιτς, αλλά δεν βιάζεται ώστε να προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη αυτού του κενού, χωρίς να βρει κάτι καλό που θα αξίζει πραγματικά!

Παρελθόν, όπως είναι ευκόλως κατανοητό, αποτελούν ήδη οι Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, Γκάρετ Μουαγκουτουτία και Αλεξάνταρ Όκολιτς, που αναμένεται να συνεχίσουν τις καριέρες τους εκτός Ελλάδας, ενώ για τον Ζένια Γκόρτσανιουκ τα πράγματα είναι κάπως… περίπλοκα, καθώς βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, και δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Αναλυτικά το υπάρχον ρόστερ:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής

Διαγώνιοι: Αλέξανδρος Μπούτος

Κεντρικοί: Γιάννης Τακουρίδης, Τάσος Γάτσης, Χαραλαμπίδης Δημήτρης

Ακραίοι: Στιβ Μάρσαλ (Καναδός), Κώστας Καπετανίδης, Σωτηρίου Σωτήρης

Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Στεφάνου

Προπονητής: Γιούρι Φιλίποφ

Διαβάστε ακόμη...