Βαν Ντορν στο PAOK24: Αυτά θα προσφέρει ο Μάρσαλ στον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της απόκτησης του 29χρονου διεθνούς Καναδού ακραίου Στιβ Μάρσαλ από τους κυπελλούχους Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
Βαν Ντορν στο PAOK24: Αυτά θα προσφέρει ο Μάρσαλ στον ΠΑΟΚ!

Τέσσερα χρόνια μαζί στο πανεπιστήμιο και σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις συμπαίκτες με την εθνική του Καναδά.

Ο Ντάνιελ Γιάνσεν Βαν Ντορν είναι ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει πολύ καλά τον Στιβ Μάρσαλ, τον 29χρονο ακραίο που θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Το PAOK24 εντόπισε τον διεθνή Καναδό κεντρικό που στο παρελθόν έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παμβοχαϊκού, ενώ αντιμετώπισε τον Δικέφαλο ως αντίπαλος με την ομάδα της Valepa στο Champions League, και ο οποίος δέχτηκε να μιλήσει για τον Στιβ Μάρσαλ και τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει στον αγωνιστικό χώρο.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Στιβ, αφού τέσσερα χρόνια ήμασταν μαζί στο πανεπιστήμιο, ενώ για πολλά χρόνια είμαστε συμπαίκτες στην εθνική Καναδά. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, που δουλεύει σκληρά και πάντα σε επαγγελματικά πλαίσια.

Τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο! Μπορεί να πασάρει σωστά, να αμυνθεί σωστά, αλλά ταυτόχρονα να δώσει σημαντικές λύσεις και στο επιθετικό κομμάτι.

Του αρέσει να διασκεδάζει μέσα στο γήπεδο, αλλά πάντα είναι μία ήρεμη δύναμη και εκπέμπει σιγουριά στις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαι σίγουρος πως θα έχει μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ!».

Διαβάστε ακόμη...