Groin Pain in Fooball | From A-Z: Day 1

Από paokfc.gr: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του ιατρικού συνεδρίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Groin Pain in Football | From A-Z, που διεξάγεται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Τα New Media του Δικεφάλου σας βάζουν στο κλίμα με εικόνες και βίντεο.
Πηγή: paokfc.gr
Groin Pain in Fooball | From A-Z: Day 1

Μετά τους απαραίτητους χαιρετισμούς από τον οικοδεσπότη, Μανώλη Παπακώστα , υπεύθυνου του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου, τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, του Προέδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή, αλλά και του Προέδρου του ΔΣ της Helexpo, Αναστάσιου Τζήκα, ξεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου.

Κατά την πρώτη ημέρα αναλύθηκε το βασικό θέμα, το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, έγινε μελέτη και συζήτηση πάνω στην ανατομία της περιοχής, την παθοφυσιολογία του τραυματισμού καθώς και για τους βιολογικούς μηχανισμούς που τον επηρεάζουν, έγινε αναφορά σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής, ενώ στο τέλος έγινε μία προσέγγιση για την αντιμετώπιση της ομάδας όταν συμβεί αυτό σε έναν αθλητή της.

Η Παρασκευή είναι αφιερωμένη πάνω στη μελέτη της αντιμετώπισης του τραυματισμού καθώς και στην προετοιμασία του αθλητή για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί workshop στη Νέα Μεσημβρία.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου, αλλά και για εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα conference.paokfc.gr.O φακός του paokfc.gr και η κάμερα του PAOK TV βρέθηκαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και σας βάζουν στο κλίμα μέσα από οπτικοακουστικό υλικό από την πρεμιέρα του 1ου ιατρικού συνεδρίου που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε εικόνες και βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...