Δεν μπήκε ρήτρα στο συμβόλαιο του Λάμπρου

Από thessports.gr: ΠΑΟΚ και Λάζαρος Λάμπρου, θα πορευτούν μαζί για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμη, αφού ο Κατερινιώτης εξτρέμ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.
Πηγή: thessports.gr
Δεν μπήκε ρήτρα στο συμβόλαιο του Λάμπρου

Παρόλα αυτά, αυτή την φορά οι ασπρόμαυροι δεν έβαλαν ρήτρα σε συμβόλαιο ενός ελπιδοφόρου νεαρού ποδοσφαιριστή, όπως συνηθίζουν να κάνουν και ενδεχομένως καλά έπραξαν.

Εάν λοιπόν ο Λάμπρου πάρει χρόνο συμμετοχής απ' τον Λουτσέσκου, το οποίο μοιάζει το πιθανότερο σενάριο αφού στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολλά πάνω στον νεαρό, αυτό σημαίνει πως θα έχει ευκαιρίες τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους του Champions League, τότε και μόνον η συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή σε τέτοιο επίπεδο, του ανεβάζει αυτομάτως τις μετοχές.

Για ποιον λόγο λοιπόν, να μπει ρήτρα 10.000.000 ευρώ, ποσό που αν καλύψει κάποια ομάδα μπορεί να αποκτήσει τον παίκτη και να μην αφήσει το συμβόλαιο δίχως ρήτρα, έτσι ώστε να μπορεί ο ΠΑΟΚ να διαπραγματευτεί με μεγαλύτερη ευχέρεια τυχόν πρόταση.

Εξάλλου, απ' την πλευρά του ο παίκτης δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα απ' τον ΠΑΟΚ, γεγονός που σημαίνει πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει απ' την Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...