«Αποφασισμένος για τη δική μου ευκαιρία στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Εθνική Ισλανδίας, ο Σβέριρ Ίνγκασον μίλησε για τη δική του ευκαιρία στον ΠΑΟΚ αλλά και για τους πρώτους έξι μήνες της παρουσίας του στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
«Αποφασισμένος για τη δική μου ευκαιρία στον ΠΑΟΚ»

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της κατάστασης και κυρίως του... ανταγωνισμού που θα συναντούσε στον ΠΑΟΚ, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έκανε το δικό του απολογισμό για τους πρώτους έξι μήνες.

«Ήξερα πως πήγα στον ΠΑΟΚ σε μια χρονική περίοδο που η ομάδα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και στην πρώτη θέση. Έπαιζε καλά και δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι. Ήξερα πως οι πρώτοι έξι μήνες θα ήταν κάτι σαν προετοιμασία για μένα προκειμένου να μπω στους ρυθμούς του ελληνικού πρωταθλήματος, να γνωρίσω τους παίκτες και το σύλλογο στο σύνολο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίνγκασον στο Football.net την στο πλαίσιο της παρουσίας του με την Εθνική Ισλανδίας.

Πλέον, ο Ίνγκασον μοιάζει αποφασισμένος να διεκδικήσει την ευκαιρία του και να μπει ακόμη πιο δυνατά στην κούρσα της νέας σεζόν: «Τώρα είμαι αποφασισμένος να μπω δυνατά στην περίοδο της προετοιμασίας και να προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα με φόντο την επόμενη σεζόν. Φυσικά και ήθελα να παίξω περισσότερα παιχνίδια αλλά ήξερα πως πήγαινα σε μια ομάδα που δεν θα είχα τον ίδιο χρόνο συμμετοχές όπως πριν. Είναι μια πρόκληση για εμένα και είμαι έτοιμος να παλέψω για τη θέση μου στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Βρίσκομαι σε μια ομάδα που είναι καλά στελεχωμένη, με ισχυρούς παίκτες και είχε μια εξαιρετική σεζόν. Ξέρω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία αν και όλοι τώρα... μηδενίζουν το κοντέρ για να μπουν στη νέα σεζόν. Είμαι αποφασισμένος για την δική μου ευκαιρία στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...