Ιταλικό σενάριο για Μπρούγκμαν και ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Στο κόλπο απόκτησης του μέσου της Πεσκάρα, Γκαστόν Μπρούγκμαν, εμπλέκουν οι Ιταλοί τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: sdna.gr
Ιταλικό σενάριο για Μπρούγκμαν και ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο ρεπορτάζ τη Πεσκάρα, Κάλιαρι και Πάρμα ενδιαφέρονται για τον 26χρονο ενώ υπάρχουν και «σειρήνες» από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ και τις Βιγιαρεάλ, Αλαβές.

O 26χρονος Γκαστόν Μπρούγκμαν Ντουάρτε, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1992 στο Ροσάριο της Ουρουγουάης και ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες του κορυφαίου συλλόγου της Ουρουγουάης, την Πενιαρόλ.

Ο Μπρούγκμαν δεν κατάφερε να καταγράψει κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της «καρμπονέρο», αφού τον Ιούλιο του 2007 πήρε μεταγραφή για την Β' ομάδα της Έμπολι, που έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του με τις ακαδημίες της Πενιαρόλ στο φημισμένο τουρνουά «Βιαρέτζιο».

Με την πρώτη ομάδα της Έμπολι, ο Μπρούγκμαν κατέγραψε 22 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ, για να ακολουθήσει ένας δανεισμός στην Γκροσέτο, που κατέγραψε 12 συμμετοχές και δύο ασίστ και να έρθει ακολούθως η μεταγραφή του στην Πεσκάρα το 2013.

Στην Πεσκάρα, ο Μπρούγκμαν μέχρι τώρα έχει καταγράψει, 169 εμφανίσεις με 20 γκολ και 17 ασίστ, όντας εκ των πρωταγωνιστών στην μεσαία γραμμή της ιταλικής ομάδας, αγωνιζόμενος κυρίως ως 8αρι και ως αμυντικό χαφ, ολοκληρώνοντας την φετινή σεζόν με 35 εμφανίσεις, πέντε γκολ και εφτά ασίστ!

Διαβάστε ακόμη...