«Αυτά μου αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία»

Απο paok24.com: Το PAOK24 μίλησε με τον Ισπανό δημοσιογράφο που έκανε λόγο για πιθανή πώληση του πρώην μεσοεπιθετικού του Άρη στον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Αυτά μου αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία»

 Ο δημοσιογράφος Paco Cabrera σε άρθρο του σε ισπανική εφημερίδα υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ μοιάζει το φαβορί για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Το PAOK24 γνωρίζοντας τι ακριβώς υποστηρίζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και με βάση το σχόλιο του Γιώργη Σαββίδη, ο οποίος διέψευδε ενδεχόμενο ενδιαφέρον για τον παίκτη που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του Άρη, επικοινώνησε με τον Ισπανό δημοσιογράφο.

«Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Miguel Angel Ramirez, σε συζήτηση που είχαμε χτες το βράδυ μου είπε ξανά ότι ο Ματέο Γκαρσία έχει πουληθεί έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ. Και πάλι δε θέλησε να μου αποκαλύψει το όνομα της ομάδας ή τη χώρα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης. Επιπρόσθετα ένας γνωστής ατζέντης μου είπε πως μία από τις επιλογές για την πώληση του Ματέο είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ. Παράλληλα μου ξεκαθάρισε ότι υπήρξε ενδιαφέρον και από το Μεξικό», τόνισε ο Cabrera αρχικά, με την τοποθέτηση του στο PAOK24 να κάνει σαφές ότι όσα έγραψε δεν αποτελούν κάτι βέβαιο, αλλά μία εκτίμηση με βάση πληροφορίες που έχει συλλέξει.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε στη συνέχεια πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Λας Πάλμας, η οποία πιθανότατα θα λύσει το... μυστήριο της πώλησης του Ματέο Γκαρσία.

«Τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Λας Πάλμας θα παραθέσει μία συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή σίγουρα θα ρωτηθεί για το μέλλον του Ματέο Γκαρσία, το οποίο εδώ στην Ισπανία παραμένει ένα μυστήριο. Εκτιμώ ότι δύσκολα θα μπορούσε ο παίκτης να πάει σε λίγκα στο Μεξικό ή να αγωνιστεί στο ποδόσφαιρο των Ηνωμένων Πολιτειών γιατί και αυτό ακούστηκε ως επιλογή και το λέω αυτό γιατί κυρίως στο Μεξικό δύσκολα θα βρεθεί μία ομάδα να δώσω 3 εκατομμύρια για να αποκτήσει έναν παίκτη, όσα χρήματα δηλαδή έχει πουληθεί ο Γκαρσία. Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι ο κύριος Ραμίρεζ (πρόεδρος της Λας Πάλμας) μου ανέφερε και αρκετά ακόμα ονόματα ελληνικών ομάδων για το ενδιαφέρον γύρω από τον Ματέο Γκαρσία».

Σε κάθε περίπτωση γίνεται σαφές ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας προσπαθεί να συντηρεί το θέμα στην επικαιρότητα, με πρακτικές που δείχνουν την προσπάθεια του για δημιουργία συνθηκών πλειστηριασμού γύρω από την ενδεχόμενη πώληση Γκαρσία με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Διαβάστε ακόμη...