Ανοιχτό των Κάνιας και Σάκχοφ όσο δεν βρίσκουν καλύτερη πρόταση

Απο sfina.gr: Έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά ο Εβγέν Σάχοφ και ο Χοσέ Κάνιας να απαντήσουν στις προτάσεις του ΠΑΟΚ για ανανέωση των συμβολαίων τους, παρά την σημαντική αύξηση αποδοχών που προβλέπεται και για τους δύο.
Πηγή: sfina.gr
Ανοιχτό των Κάνιας και Σάκχοφ όσο δεν βρίσκουν καλύτερη πρόταση

Η «πόρτα» της Τούμπας, όμως, δεν έκλεισε για τον Ουκρανό και για τον Ισπανό χαφ. Όσο δεν βρίσκουν καλύτερη οικονομικά πρόταση παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανανέωσης των συμβολαίων τους.

Επιμένει να τους θέλει ο Λουτσέσκου

Στον ΠΑΟΚ είναι αλήθεια πως δεν «καίγονται», πλέον, για την παραμονή του Σάχοφ και του Κάνιας στην ομάδα. Μπορούν να βρεθούν νεότεροι αντικαταστάτες τους στις μεταγραφές που θα εξυπηρετήσουν και τον σχεδιασμό για την ηλικιακή ανανέωση του ρόστερ, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει να τους θέλει στη Τούμπα, με το επιχείρημα ότι έτσι εξασφαλίζεται η σταθερότητα της ομάδας.

Κι επειδή η διοίκηση κάνει ό,τι της λέει ο προπονητής εάν πουν το «ναι» στις προτάσεις του ΠΑΟΚ ο Κάνιας και ο Σάχοφ θα υπογράψουν τα νέα τους σύμβολα. Αρκεί να το κάνουν φυσικά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα γιατί δεν μπορεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός να μένει σε εκκρεμότητα στις θέσεις των χαφ.

Με βάση τις τιμές στην αγορά απ' ότι φαίνεται δύσκολα ο Σάχοφ θα βρει ετήσιο συμβόλαιο πάνω από τα 700.000 ευρώ που του προφέρει ο ΠΑΟΚ και ο Κάνιας πάνω από τα 500.000 ευρώ αντιστοίχως.

Συνεπώς, οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν αμφότεροι αποδεχόμενοι την πρόταση των «ασπρόμαυρων», όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα. Πολλές φορές οι μάνατζερ... φουσκώνουν τα μυαλά στους παίκτες και μέχρι να το καταλάβουν αυτοί περνάει χρόνος.

Ο 32χρονος Κάνιας ήδη προετοιμάζει το έδαφος της επιστροφής με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και ο Σάχοφ αναμένει ακόμα την πρόταση από την Ιταλία, που του υποσχέθηκε ο ατζέντης του.

Χρονοβόρα διαδικασία με Σίλβα

Όπως συνήθως συμβαίνει με παίκτες από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης υπάρχει χρονοβόρα γραφειοκρατία που καθυστερεί την ολοκλήρωση μίας μεταγραφής. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Ίσμαελ Σίλβα, ο οποίος είναι «κλεισμένος» και απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Η αγορά του Βραζιλιάνου θα κοστίσει περίπου δύο εκατ. ευρώ, όσο και του Λέο Ζαμπά πέρυσι το καλοκαίρι από την ίδια ομάδα, την Αχμάτ Γκρόζνι.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι να πέσουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αφού μπορεί στο ενδιάμεσο να προκύψει κάποια πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση στα χαφ και να κριθεί σκόπιμο να αποσύρει ο ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον του για τον Σίλβα.

Διαβάστε ακόμη...