Ατρόμητος: Στην αναμονή για Χατζηισαΐα και Χαρίση

Απο sportime.gr: Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι εύκολες και γι' αυτό χρειάζεται υπομονή. Ο Ατρόμητος το ξέρει και περιμένει στο ακουστικό του. Έχει εκδηλώσει τις προθέσεις του προς τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους παίκτες. Δημήτρης Χατζηισαΐας και Χάρης Χαρίσης βρίσκονται αμφότεροι στο στόχαστρο των Ηπειρωτών, αλλά έχουν ως προτεραιότητα το εξωτερικό.
Πηγή: sportime.gr
Ατρόμητος: Στην αναμονή για Χατζηισαΐα και Χαρίση

Για τον πρώτο το Sportime είχε αναλύσει τα δεδομένα από τις 17 Απριλίου. Προφανώς και ο Ατρόμητος θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του για τρίτη χρονιά. Ο τρόπος, μάλιστα, είναι μόνο ένας, με τη μορφή δανεισμού ξανά. Και αυτό γιατί δεν μπορεί να του καλύψει όλο το συμβόλαιό του. Ακόμη και εάν ο ΠΑΟΚ ήταν θετικός στο να τον αφήσει ελεύθερο και κρατούσε ποσοστό μεταπώλησης, θα έπρεπε να του δώσει και «γερή» αποζημίωση.

Στο χρονικό διάστημα που πέρασε ο Χατζηισαΐας προτάθηκε σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Καμία εξ αυτών, όμως, δεν έχει ασχοληθεί ζεστά με εκείνον. Εάν, λοιπόν, δεν αλλάξει άμεσα κάτι, τότε μέχρι το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στο Περιστέρι.

Για τον Χαρίση η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Αρέσει πολύ στους «κυανόλευκους», αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο με τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι για να πάει κάπου δανεικός, θα πρέπει αρχικά να ανανεώσει με τους «ασπρόμαυρους». Δεν είναι αρνητικός, πάντως, σε αυτό το ενδεχόμενο. Εάν το πράξει, λοιπόν, αυτομάτως ανοίγει για εκείνον ο δρόμος. Φέτος αγωνιζόταν στην Κόρτραϊκ και είχε 14 συμμετοχές. Δεν ήταν ιδανική για εκείνον η χρονιά και γι' αυτό το σκέφτεται μήπως επιστρέψει στη Super League. Προηγουμένως είχε πάει ξανά δανεικός από τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο για να παίξει στη Σιντ Τρούιντεν.

Τέλος, δεν αποκλείεται σύντομα να αρχίσει και το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...