"Nα καταφέρουμε να διατηρηθούμε στη κορυφή"

Από paokday.gr: O έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης από το βήμα της γενικής συνέλευσης μίλησε για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στο νταμπλ που πέτυχε το τμήμα την φετινή σεζόν.
Πηγή: paokday.gr
"Nα καταφέρουμε να διατηρηθούμε στη κορυφή"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τις φετινές πορείες τους, και εύχομαι του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα. Ξεκινώντας με τις ακαδημίες, οι οποίες δεν χρωστάνε ούτε 1 ευρώ, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα με νεαρές παίκτριες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι το γηπεδικό, αλλά θεωρώ ότι ο κ. Ζέρβας θα δώσει λύση. Για την πρώτη ομάδα, δεν έχω να πω και πολλά.

Πέτυχε το νταμπλ, και ελπίζω ότι και του χρόνου θα καταφέρουμε να διατηρηθούμε στη κορυφή. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή, που με την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του Αντώνη Τσαλόπουλου, κρατάνε το τμήμα ψηλά, ενώ και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που ήταν όλη τη χρονιά στο γήπεδο, και μας στήριξαν με τον δικό τους τρόπο. Και του χρόνου να είμαστε νταμπλούχοι».

Διαβάστε ακόμη...