"Σχεδιάζεται μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών"

Από paokday.gr: O αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για την ομάδα βόλεϊ.
Πηγή: paokday.gr
"Σχεδιάζεται μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν πολλά λεφτά στο τμήμα, σε κάθε ευκαιρία το δηλώνουμε παντού, τόσο για τον κ. Κατσαρή όσο και τον κ. Τσαλόπουλο, εμείς που ζούμε από μέσα, ξέρουμε ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι κρατάνε το τμήμα. Πέντε χρόνια τώρα μένουμε στους τίτλους και ενδεχομένως με την ομάδα που σχεδιάστηκε για την επόμενη χρονιά, θα είναι μια ευκαιρία για να είναι ο ΠΑΟΚ ξανά ψηλά.

Πέρυσι το πρωτάθλημα κρίθηκε στους τελικούς σε αγωνιστικές λεπτομέρειες. Έχουμε την τύχη να έχουμε ανθρώπους στο περιβάλλον μας, που γνωρίζουν πραγματικά το σπορ και αυτό το λέω, πρέπει να το κάνουν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς να είμαστε και πάλι στους τελικούς, σχεδιάζεται μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών και αντίστοιχες προσπάθειες θα γίνουν και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με στόχο να κατακτάμε και εκεί τίτλους».

Διαβάστε ακόμη...