Η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Α.Σ ΠΑΟΚ στο Grand Hotel Palace, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουνίου, κατά την οποία:
Πηγή: acpaok.gr
Η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ

1) Eγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ ο Ισολογισμός- Απολογισμός του οικονομικού έτους 2018 (χρήση 01.01.2018- 31.12/2018)

2) Εγκρίθηκαν ο Διοικητικός Απολογισμός και τα πεπραγμένα

3) Εγκρίθηκε η Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, Αθανάσιος Κατσαρής, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Στην εισαγωγή του δήλωσε:

«Επιτέλους έχουμε δικό μας δήμαρχο. Τον θέλουμε δήμαρχο της πόλης μας, αλλά παράλληλα να ικανοποιεί τα θέματα του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι δε χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί. Γνωρίζει καλά τα θέματα και θα τα προχωράει πιο γρήγορα από εμάς. Όπως για παράδειγμα το θέμα του γηπέδου».

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι από τις ευτυχέστερες Γενικές Συνελεύσεις λόγω της κατάκτησης του «νταμπλ» από το ποδοσφαιρικό τμήμα, που αποτελεί την ναυαρχίδα του Συλλόγου μας»

Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στους εφόρους των τμημάτων του Α.Σ ΠΑΟΚ, οι οποίοι έκαναν την δική τους αποτίμηση της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή στον τέως Πρόεδρο του Α.Σ ΠΑΟΚ, Δημοσθένη Φυντανίδη.

Το παρών έδωσε στην Γενική Συνέλευση και ο νεοεκλεγής δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επίλεκτο μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στο τελευταίο μέρος της Συνέλευσης τον λόγο πήραν μέλη του Συλλόγου, κάνοντας ο καθένας τις προτάσεις και τοποθετήσεις του.

Μη υπάρχοντως άλλου θέματος η Συνέλευση έληξε, ενώ προτάθηκε συνάντηση μελών του Συλλόγου όσον αφορά τα θέματα του αντρικού μπασκετικού τμήματος.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...