Φέρνει Μάρσαλ ο ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ μετά τη μεταγραφή του Στεφάνου, είναι κοντά στον ολοκληρώσει ακόμη μια κίνηση, αυτή του Καναδού ακραίου, Στίβεν Μάρσαλ!
Πηγή: thessports.gr
Φέρνει Μάρσαλ ο ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Καναδό ακραίο και το μόνο που μένει είναι να σταλεί το συμβόλαιό του, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα από το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ.

Ο Μάρσαλ τα τελευταία χρόνια είναι βασικό μέλος της Εθνικής του ομάδας και μάλιστα το 2017 πανηγύρισε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Μάρσαλ είναι εξαιρετικός παίκτης στην υποδοχή, αφού μπορεί να αγωνιστεί και ως λίμπερο, ενώ έχει και επιθετικά στοιχεί συμπληρώνοντας ένα πολύτιμο εργαλείο στην σύνθεση του Δικεφάλου.

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή, αφού πρόκειται για έναν παίκτη με... πλούσιες παραστάσεις από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Mε την εθνική του ομάδα μετρά 74 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

O Μάρσαλ ξεκίνησε την καριέρα του από τους Trinity Western Spartans, το 2015 πήγε στην Πολωνία στην Łuczniczka Bydgoszcz,το 2016 στην SVG Lüneburg, το 2017 στην Berlin Volleys και το 2018 στην τουρκική Ινεγκόλ. Χτυπάει από τα 3.50 στην επίθεση και πηδάει 3.22 στο μπλοκ, ενώ μεγάλο του «όπλο» είναι η υποδοχή, χωρίς να υστερεί και στην επίθεση!

Με την εθνική Καναδά κατέκτησε το 2015 το χάλκινο μετάλλιο στο Norceca και στους Παναμερικανικούς Αγώνες , στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 πήρε την 5η θέση και την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014.

Ο Στίβεν Μάρσαλ, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Σαφράνοβιτς, που αποχωρεί από τον Δικέφαλο μετά από μία τριετία γεμάτη τίτλους!

Διαβάστε ακόμη...