Δεν εγκαταλείπει την υπόθεση ο Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr: Ένα από τα πιο κομβικά ζητήματα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν είναι η στελέχωση της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου μέχρι στιγμής αν χρειαζόταν να δοθεί αγώνας αύριο ο μοναδικός θα ήταν ο Γιόζιπ Μίσιτς.
Πηγή: sfina.gr
Δεν εγκαταλείπει την υπόθεση ο Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ!

Μπορεί όλες αυτές τις μέρες τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία να αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Σέρτζιο Ολιβέιρα να επιστρέψει στην Τούμπα, ωστόσο από το ρεπορτάζ της Πόρτο προκύπτει πως ο Μάριο Μπράνκο δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για να κρατήσει στο ρόστερ των νταμπλούχων τον Πορτογάλο ποιοτικό μέσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR από την Πορτογαλία, ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου βρίσκεται στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Πόρτο, όπου έχει συζητήσεις με τους ιθύνοντες των "δράκων" εκφράζοντας τους την επιμονή του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Δικέφαλος έχει "σύμμαχο" τον Ολιβέιρα στις διαπραγματεύσεις με την Πόρτο και ο Μπράνκο παράλληλα με τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις θα "κυνηγήσει" μέχρι τέλους την περίπτωση να διατηρήσει στα "ασπρόμαυρα" έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας.

Οι επαφές του Μάριο Μπράνκο για τον Ολιβέιρα είναι αυτές που έχουν βάλει στον "πάγο" τόσο την μεταγραφή του Ίσμαελ Σίλβα, όσο και την ανανέωση του Χοσέ Κάνιας. Ο Βραζιλιάνος είναι "κλεισμένος", ενώ ο Ισπανός μέσος έχει προφορικά συμφωνήσει με την νέα πρόταση του Δικεφάλου, ωστόσο είναι σε κατάσταση... stand by λόγω Ολιβέιρα.

Διαβάστε ακόμη...