Πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Aπό acpaok.gr: Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλήτριες και ο αθλητής του τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξήχθει στη Βουλιαγμένη 6-9 Ιουνίου.
Πηγή: acpaok.gr
Πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Το ομαδικό με τις αθλήτριες Βασιλική Γεράκη, Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Γκοτάκη, Κωνσταντίνα Γκουζέλη, Ζωή Δημογιάννη, Ισμήνη Καραβασίλη, Ελίνα Κορδώνη, Δέσποινα Ματζιάρη, Μυρτώ Τσοκτουρίδου, Φωτεινή Καμπουράκη, Χρυσούλα Πετρίδου, κατάφερε να περάσει στην τελική βαθμολογική κατάταξη παίρνοντας την 12η θέση. Στο ντουέτο οι αθλήτριες Ζωή Δημογιάννη και Ισμήνη Καραβασίλη κατέλαβαν την 24η θέση. Στο σόλο η αθλήτρια Ισμήνη Καραβασίλη παίρνοντας την 22η θέση.

Στις αγωνιστικές τετράδες, η τετράδα με τις αθλήτριες Μαρία Γεράκη, Ιωάννα Ζαχαριάδη, Αναστασία Λεύκου και Κυριακή Συμεωνίδη κατέλαβαν την 4η θέση ανάμεσα σε 31 ομαδικά. Οι αθλήτριες Νικολίνα Βοριά, Μαρία Λαμπριανού και Μαρία Παπαδοπούλου κατέβαλαν τη 19η θέση. Αξιοσημείωτο είναι ότι το προαγωνιστικό μας κατέβασε και mixed ντουέτο με την αθλήτρια Αναστασία Τζούμα και τον αθλητή Ελευθέριο Κοσμίδη.

Στο αγώνισμα των φιγουρών οι αθλήτριές μας κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

Ισμήνη Καραβασίλη 57η
Ζωή Δημογιάννη 125η
Δέσποινα Μαντζιάρη 126η
Ειρήνη Γκοτάκη 143η
Βασιλική Γεράκη 144η
Ελίνα Κορδώνη 149η
Κωνσταντίνα Γκουζέλη 153η
Ελένη Μορφίδου 210η
Μυρτώ Τσοκτουρίδου 214η
Φωτεινή Καμπουράκη 256η
Μάγδα Γεωργιάδου 284η
Χρυσούλα Πετρίδου 287η

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τον αθλητή μας!

Διαβάστε ακόμη...