«Ίσως γυρίσει νωρίτερα ο Βιεϊρίνια!»

Από inpaok.com: Με αφορμή το πρωτοποριακό ιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο διεξάγεται από τις 13 ως τις 15 Ιουνίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, μίλησε ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μανώλης Παπακώστας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Πηγή: inpaok.com
«Ίσως γυρίσει νωρίτερα ο Βιεϊρίνια!»

Μάλιστα ήταν αισιόδοξος για τον χρόνο επιστροφής των Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά:

Για τους τραυματισμούς των Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ:

«Βάσει πρωτοκόλλου ο Αντρέ πηγαίνει πολύ καλά, είναι στη Θεσσαλονίκη, ακολουθεί το πρόγραμμα με την απόλυτη επίβλεψη και συμπαράσταση του επιτελείου. Πηγαίνει πάρα πολύ καλά και είναι λίγο πιο μπροστά από αυτό που θα μπορούσε να είναι. Θα πάρει μερικές μέρες διακοπών μέχρι να ξαναμπεί στο πρόγραμμα. Ο Μαουρίσιο έχει ξεκινήσει να κάνει πιο πολλά πράγματα, είναι βάσει χρονοδιαγράμματος πιο καλά, δε θα ξεφύγουμε από την φυσιολογική πορεία και θα σεβαστούμε τη βιολογία. Στην τελική φάση της επανόδου είναι και ο Βέρνμπλουμ που ξεκινάει κανονικά στην προετοιμασία μαζί μας, ελπίζοντας πως δε θα έχουμε προβλήματα».

Για τον χρόνο επιστροφής του Βιεϊρίνια:

«Θα προτιμούσα να μην εκφραστώ βάσει χρόνου, γιατί όταν λες τότε όλοι περιμένουν τότε, μπορεί να είναι λίγο νωρίτερα. Όταν είναι έτοιμος, είναι η σωστή απάντηση. Ισχύει η βασική βιολογική πορεία, όλοι σκέφτονται γύρω στο εξάμηνο. Αν πηγαίνει καλά, δε θα τον κρατήσουμε κιόλας! Καλύτερα να μιλάμε με παραμέτρους κριτηρίων και όχι με παραμέτρους χρόνου. Το ίδιο θέλει διακαώς και ο ίδιος, να επιστρέψει».

Για το πώς βίωσε ο Βιεϊρίνια την περιπέτεια του τραυματισμού:

«Η αίσθηση που αποκόμισα κι εγώ αλλά και όσοι είναι δίπλα στην ομάδα και από τους τρεις παίκτες που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς είναι ότι έχουν την ψυχική ικανότητα και το πνευματικό επίπεδο να διαχειριστούν τέτοιου είδους τραυματισμούς και να βγουν καλύτεροι. Αυτό σε κάνει πρωταθλητή. Αν δεν έχεις αυτό το χαρακτηριστικό δεν μπορείς να είσαι πρωταθλητής. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει και ο Βιεϊρίνια».

Διαβάστε ακόμη...